EVO TKO JE VLASNICA LASKAVE TITULE Najljepša žena 2019. uopće ne nosi šminku!

EVO TKO JE VLASNICA LASKAVE TITULE

Časopis People svake godine jednu slavnu ženu proglasi najljepšom, a ovoga puta laskava titula pripala je glumici Jennifer Garner (47). Tim povodom Garner se slikala za najnoviji broj Peoplea i to bez šminke, u vrlo casual, opuštenom izdanju, a u razgovoru je čitateljima otkrila tajne svog mladolikog izgleda na pragu petog desetljeća. Čini se da su za njega najzaslužnija njena djeca: 3-godišnja Violet, 10-godišnja Seraphina i 7-godišnji Samuel koje je dobila u braku s bivšim suprugom Benom Affleckom. 

 

 

View this post on Instagram

Jennifer Garner is gracing our cover of this year's #BeautifulIssue! The gorgeous actress, activist and mom of three is doing her part to change the world everyday. Tap our bio link to read her thoughts on friendship, raising kind kids and staying happy! |: @thomaswhiteside

A post shared by People Magazine (@people) on Apr 23, 2019 at 6:00pm PDT

 

"Čim se vratim s nekog događaja ili snimanja kažu mi da skinem šminku s lica, svežem kosu u rep i stavim naočale. To im je moje omiljeno izdanje i za mene je to kompliment", rekla je Jennifer za People. 

"Ljepotu doživljavam jako holistički i osjećam se sretnija i ljepša kada se manje gledam u ogledalo", objasnila je i dodala da joj je važniji dojam koji ostavlja na druge ljude te da se uglavnom ne šminka. Sama titula najljepše žene u 2019. godini, nakon pjevačice Pink koja je proglašena najljepšom ženom 2018., Jennifer je jako iznenadila. 

“Trebalo mi je par minuta da to prihvatim i oduševim se”, izjavila je kasnije Graner. Podsjetimo, Jennifer je prije šest mjeseci konačno finalizirala razvod s Benom Affleckom kojeg je napustila još 2015. zbog njegovih problema s alkoholom, a u braku su bili deset godina. Trenutno je u vezi sa poduzetnikom Johnom Millerom koji je od nje mlađi šest godina. 

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije