StoryEditorOCM
Zoom danaEVO TKO JE VLASNICA LASKAVE TITULE

Najljepša žena 2019. uopće ne nosi šminku!

Piše K. Miletić
25. travnja 2019. - 23:50
bbimagehandler

Časopis People svake godine jednu slavnu ženu proglasi najljepšom, a ovoga puta laskava titula pripala je glumici Jennifer Garner (47). Tim povodom Garner se slikala za najnoviji broj Peoplea i to bez šminke, u vrlo casual, opuštenom izdanju, a u razgovoru je čitateljima otkrila tajne svog mladolikog izgleda na pragu petog desetljeća. Čini se da su za njega najzaslužnija njena djeca: 3-godišnja Violet, 10-godišnja Seraphina i 7-godišnji Samuel koje je dobila u braku s bivšim suprugom Benom Affleckom. 

 

 

A post shared by People Magazine (@people) on Apr 23, 2019 at 6:00pm PDT

 

"Čim se vratim s nekog događaja ili snimanja kažu mi da skinem šminku s lica, svežem kosu u rep i stavim naočale. To im je moje omiljeno izdanje i za mene je to kompliment", rekla je Jennifer za People. 

"Ljepotu doživljavam jako holistički i osjećam se sretnija i ljepša kada se manje gledam u ogledalo", objasnila je i dodala da joj je važniji dojam koji ostavlja na druge ljude te da se uglavnom ne šminka. Sama titula najljepše žene u 2019. godini, nakon pjevačice Pink koja je proglašena najljepšom ženom 2018., Jennifer je jako iznenadila. 

“Trebalo mi je par minuta da to prihvatim i oduševim se”, izjavila je kasnije Graner. Podsjetimo, Jennifer je prije šest mjeseci konačno finalizirala razvod s Benom Affleckom kojeg je napustila još 2015. zbog njegovih problema s alkoholom, a u braku su bili deset godina. Trenutno je u vezi sa poduzetnikom Johnom Millerom koji je od nje mlađi šest godina. 

26. travanj 2024 02:44