StoryEditorOCM
Zoom danaONA BAŠ VOLI PROVOCIRATI

Supruga argentinskog napadača skida se gola i navija za najveće rivale svojeg muža

Piše 100posto.hr
1. svibnja 2019. - 21:35
1440x620_1556195597Majooh-collage

Lucas Ariel Ocampos karijeru je počeo u River Plateu iz kojeg je otišao u Monaco 2012. godine. Osim za ova dva kluba igrao je i za Marseille, Genou i Milan, ali još uvijek nije ostvario potencijal kakav govore da ima.

Mladom argentinskom napadaču su predviđali veliku karijeru, no još se muči s afirmacijom. Ima 24 godine pa još ima nade za njega ako pronađe klub u kojem će zablistati. Osim po svojim sposobnostima s loptom, Ocampos je u medije došao i zbog svoje supruge Majooh Barbeito.

Par je u argentinske medije došao dok je Ocampos još igrao za River Plate, a otkriveno je kako je njegova odabranica gorljiva navijačica najvećih rivala Boca Juniorsa. Čak i kada je prestao igrati za River, par nije imao mira kada bi se igrao veliki derbi.

"Ona ostane doma, a ja idem utakmicu pogledati negdje drugdje. Ne možemo to zajedno gledati", objasnio je mladi napadač. 
Majooh očito uživa u provociranju supruga, pa osim što ga 'tlači' za vrijeme derbija, voli i gole fotografije od kojih ga zaboli glava.

Tako je nedavno na svojem Instagramu, na kojem ima 83.000 fanova, objavila golišave fotografije na oduševljenje pratitelja. Ocampos vjerojatno nije bio jednako oduševljen, ali naviknuo je na njene provokacije...

 nogomet

 

 100posto hot

 

 River Plate

 

 Boca Juniors

 

 Majooh Barbeito

 Lucas Ocampos

25. travanj 2024 02:40