FOTO: SNIMILI PORNIĆ U TESLI MODEL X DOK JE BIO UKLJUČEN AUTOPILOT Slučaj prokomentirao i Elon Musk

FOTO: SNIMILI PORNIĆ U TESLI MODEL X DOK JE BIO UKLJUČEN AUTOPILOT

Vjerujemo kako je većina vas upoznata s Teslinim sustavom poluautonomne vožnje koji se naziva autopilot, a koji zapravo služi kao pomoć vozaču. Iz Tesle napominju kako pritom vozač cijelo vrijeme mora promatrati situaciju ispred sebe i biti spreman reagirati. Ono što inženjeri u Tesli vjerojatno nisu očekivali je da će netko iskoristiti autopilot kako bi u Tesli snimio – porno uradak. Naime, na jednoj stranici sa sadržajem za odrasle osvanuo je video u kojem glavni akteri vode ljubav dok ih Tesla vozi s uključenim autopilotom. Glumica Taylor Jackson koja se pojavljuje u videu pohvalila se kako je zbog nje Tesla postao najtraženiji pojam na stranici gdje je video objavljen. 

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Tesla [email protected]

Holy shit, I made @Tesla the #1 search on pornhub.@elonmusk @xhottestchicks @Natuky85 @LegZZ69

713

167 people are talking about this

Twitter Ads info and privacy

Naravno, nije izostala ni reakcija samog Elona Muska koji je na Twitteru napisao: „Izgleda da postoji više načina za korištenje Autopilota nego što smo zamislili. Trebali smo pretpostaviti ovakvo što..." Mnogi su komentirali i ovaj pomalo humorističan ton Elona Muska – naime, zamjeraju mu što nije oštrije komentirao slučaj i objasnio ljudima opasnosti vožnje pod autopilotom bez nadzora.

Elon Musk@elonmusk

Turns out there’s more ways to use Autopilot than we imagined

178K

Twitter Ads info and privacy

27K people are talking about this

„Autopilot je namijenjen za upotrebu uz punu pozornost vozača koji treba imati obje ruke na upravljaču i cijelo vrijeme biti spreman reagirati. Iako će s vremenom biti sve razvijeniji, ovaj sustav nije u potpunosti autonoman”, ističe se na službenim stranicama Tesle...

 

 

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije