StoryEditorOCM
Zoom danaVRIJEME NAM NIJE LJETNO, ALI SEZONA JE PRED VRATIMA

Pronašli smo 5 savršenih bikinija za ovo ljeto

Piše K.M. /Slobodna Dalmacija
26. svibnja 2019. - 22:45
bikini

Premda je vrijeme varljivo, činjenica je da je ljeto pred vratima, a prvi modeli kupaćih kostima stigli su još s prvim proljetnim kolekcijama i najavili nove trendove i najpoželjnije modele koji će vladati plažama.

Još je prošlu sezonu obilježio povratak jednodijelnih kupaćih kostima i retro modela. Ti su se trendovi prelili i na ljeto 2019., a must have na plažama bit će svakako romantični volani, seksi leopard print, žuta boja i visoko rezane bikini gaćice.

Za potragu za onim savršenim kupaćim kostimom u kojem ćemo se osjećati ugodno nikad nije prerano, izboru vašeg bikinija pristupite razigrano, ali i ozbiljno.

Jer, ima li boljeg osjećaja od onog kad smo svjesne da je model savršeno prikrio nedostatke i istakao atribute? U tome će vam pomoći najpoželjniji modeli za ovu sezonu morske zabave, istražili smo ih za vas...

Romantični volani

Najšarmantniji ljetni trend svakako su valovi i mašne koji i najjednostavnije modele bikinija pretvaraju u statement kupaći kostim! Odaju romantičan, nježan dojam i svakako vas ne ostavljaju nezapaženom na plaži.

Leopard print

Kupaći kostimi s leopard uzorkom nametnuli su se kao hit među Instagram djevojkama još prošlog ljeta, a zavodljiv trend se nastavlja i ovog. Jednodjelni ili dvodjelni, na preplanulo tijelo izgledaju vrlo seksi.

Žuta

Žuta boja već dominira i proljetnim danima 2019. godine, pa će tako zavladati i najtoplijim mjesecima. Jednostavni, a upečatljivi, žuti bikiniji garantiraju zanimljiv i trendi ljetni look, idealan, eto, i za prikupljanje lajkova na Instagramu.

Visoko rezane bikini gaćice

Ovaj model bikinija više otkriva nego pokriva, ali izvrsno laska ženskom tijelu zbog visoko rezanih gaćica koje sežu iznad kostiju kuka, te tako vizualno izdužuju noge.

Pokazala je to vrlo zorno i Kendall Jenner, koja je pozirala u modelu plave koji joj sjajno pristaje.

Ženstvene retro siluete

Ovi modeli kupaćih kostima savršeno prate liniju ženskog tijela i naglašavaju ono najbolje. Posebno ćete ih voljeti ako želite sakriti nedostatke na trbuhu.

16. travanj 2024 20:59