StoryEditorOCM
Zoom danaNE, OVO NIJE FOTOGRAFIJA DNEVNE DOZE PROSJEČNOG DALMATINCA:

U prizemlju gradske uprave ima jedan WC i na njemu – uputstvo za upotrebu!? Nije vrag da bi bez upute "to" obavili za mikrofonom u velikoj vijećnici?!

Piše Zadarski.hr
18. lipnja 2019. - 12:55
zahod

Znamo što ste pomislili, ali ne, ovog puta niste u pravu. Ovo nije neka od ludih fotografija Dnevne doze prosječnog Dalmatinca, ovo je nešto ozbiljniji slučaj.

Jedan od naših čitatelja, u utorak je osjetio dvije različite vrste potreba: najprije mu je zatrebalo nešto u zgradi gradske uprave, a kada je već bio tamo, zatrebao mu je i WC.

A onda se grohotom nasmijao: na vratima WC-a u prizemlju gradske uprave pronašo je neobično uputstvo za korištenje zahoda!?

-Ma, što je ovo?! Pa kako bi zaposlenici naše dične gradske administracije koristili WC da nema ove upute?! Nije vrag da bi namjerno promašivali?! Ili bi, ono što bi trebali obaviti u WC-u, obavili na nekom drugom mjestu? I gdje bi to bilo? Na hodniku? U maloj vijećnici? Ili za mikrofonom u velikoj vijećnici? Ili u nekom od važnijih gradskih ureda? Ma molim vas, pa nije nam valjda kulturna razina tako "visoko" postavljena, bio je zgranut naš čitatelj napadnut bujicom pitanja.

 

25. travanj 2024 16:29