FOTO: UZALUD IM ŠTO DOLAZE IZ POZNATE DIZAJNERSKE KUĆE Ovakve 'šlape' i sandale jednostavno su presmiješne! A koštaju - više od 7000 kuna!

FOTO: UZALUD IM ŠTO DOLAZE IZ POZNATE DIZAJNERSKE KUĆE

Poznati dizajnerski dvojac Domenico Dolce i Stefano Gabbana poznati su po tome što kombiniraju nespojivo. S njima rado surađuju najveće zvijezde, a modni obožavatelji bore se za gledanje njihovih revija jer je to svima neviđena poslastica. I dok ih često prate kontroverze, ovog puta privukli su pozornost natikačama i sandalama koje poprilično doslovno prenose travnjak na obuću.

Kontroverzni modni dvojac kojeg i dalje obožavaju svjetske zvijezde ovog se puta našao u centru pozornosti zahvaljujući neobičnom komadu za ljetnu sezonu ove godine. Radi se o modelu sandala i natikača koje izgledaju kao da se cijeli travnjak smjestio na njima i rijetko tko će na njihovu pojavu ostati ravnodušan. I dok se mnogi hvataju za glavu zbog njihovog neobičnog izgleda, drugi komentiraju i njihovu cijenu koja nije baš povoljna. Za "travnati" model sandala treba izdvojiti čak 6600 kuna, dok natikače s potpisom Dolce & Gabbana dođu čak 7300 kuna.

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije