StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: HAMILTON IMA NOVU 'SERVISERKU'?

Bivša mehaničarka i dizajnerica donjeg rublja u crnom lateksu odvela slavnog vozača u svoj stan

Piše 100posto.hr
10. srpnja 2019. - 19:52
1440x620_1562677985Zahra-Elise

Lewis Hamilton je 2015. godine prekinuo dugogodišnju vezu s američkom pjevačicom Nicole Scherzinger i od tada ga mediji povezuju s brojnim poznatim ženama. 'Bio' je, tako, već s Rihannom, Nicki Minaj, Ritom Orom, Sofijom Richie i brojnim drugim ženama, a sada su ga fotografi u Los Angelesu ulovili sa Zahrom Elise.

'Par' je ulovljen na benzinskoj pumpi dok se vraćao s rođendanske zabave glumca Kevina Harta. Elise je bila obučena u crni kombinezon od lateksa, a navodno su otišli u njen stan. Prekrasna 25-godišnjakinja je Instagram model, a na toj društvenoj mreži ju prati preko milijun ljudi.

Osim toga, okušala se i u dizajnu pa tako ima vlastitu liniju donjeg rublja, a počela se baviti i glumom. Prethodno je četiri godine radila u američkoj ratnoj mornarici kao mehaničarka pa je moguće da je Hamilton samo otišao do nje po pokoji savjet za svoju Formulu.

Zahru su ranije povezivali s Usainom Boltom, ali ona je sve demantirala i rekla kako su samo dobri prijatelji. Po pitanju Hamiltona, s kojim je viđena kako odlazi sa zabave u svoj stan, još se nije oglasila...

 100posto hot

 

 Formula 1

 

 Lewis Hamilton

 

 Zahra Elise

26. travanj 2024 19:18