StoryEditorOCM
Zoom danaU DOBI OD SAMO 20 GODINA UMRO GLUMAC KOJI SE PROSLAVIO U HIT SERIJAMA

Preminuo je u snu...

Piše Damjan Raknić / JL
12. srpnja 2019. - 20:20
profimedia-0448452931

Američki glumac Cameron Boyce, zvijezda Disneyjevih televizijskih serija "Potomci" i "Jessie", preminuo je u dobi od samo 20 godina, piše ABC.

"Teška srca vas obavještavamo da smo u (subotu ujutro) izgubili Camerona", rekao je glasnogovornik obitelji Boyce.

"Preminuo je u snu od posljedica napada koji je pretrpio zbog oboljenja od kojeg se liječio. Svijet je nesumnjivo ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svjetala, ali njegov će duh nastaviti živjeti kroz dobrotu i suosjećanje svih koji su ga poznavali i voljeli. Srca su nam slomljena i molimo vas za privatnost dok oplakujemo sina i brata."

Boyce je počeo glumiti sa svega devet godina kada se pojavio u horor filmu "Zrcala". Dvije godine poslije toga ostvario je ulogu u filmu "Odrasli" u kojem je glavnu ulogu igrao američki glumac Adam Sandler.

Dašak slave Boyce je prvi puta osjetio kao član ansambla serije "Jessie" koja se emitirala na Disneyjevom televizijskom kanalu. U toj je seriji surađivao s poznatom mladom glumicom Debby Ryan. "Jessie" je trajala četiri sezone, odnosno 98 epizoda.

Boyce je ostvario ulogu i u televizijskom filmu "Potomci" koji je 2015. i 2017. bio najgledaniji film na kablovskoj televiziji u SAD-u. Ta mu je uloga donijela još veću slavu.

"Cameron Boyce od malih je nogu sanjao da sa svijetom dijeli svoj umjetnički talent. Također, svojim je humanitarnim angažmanima htio pomoći ljudima i napraviti promjene u njihovim životima. Izražavamo sućut njegovoj obitelji i suradnicima te se pridružujemo milijunima njegovih obožavatelja koji tuguju zbog njegova preranog odlaska", rekao je glasnogovornik Disneyjevog televizijskog programa.

Nije objavljeno od čega je Boyce konkretno bolovao.

26. travanj 2024 14:30