NA BOVI U MORU PLIVAČICA SNIMILA ČUDOVIŠTE Kako je dopliva do očenaša?! Ništa im nije sveto, ništa, komentiraju zgroženi korisnici ogromnu "beštiju"

NA BOVI U MORU PLIVAČICA SNIMILA ČUDOVIŠTE

Prizor koji bi i najzagriženije ljubitelje mora i kupanja odvratio od "bućkanja" osvanuo je danas na stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca". Pauk veličine teniske loptice uočen je na bovi u blizini Trogira, a odmah ga je zabilježila šokirana plivačica i podijelila s ostalima.

Da znaju na čemu su dok bezbrižno hvataju dah držeći se za bove oko "očenaša" koje dijele "opasnu" od one "mirne zone". Čini se, naime, da se i na "sigurnim" bovama mogu naći živine kakve nitko ne bi očekivao u moru, a ni u ovoj veličini nismo ih baš navikli viđati...

'Ma šta je s beštijama ove godine?!': nakon konja i kokoši, životinjica u moru u Brelima tek je šokirala sve; 'Aj ća, ovo nije normalno...'

Kako je ovaj morski mutant doplivao do bove, kako se uopće našao u moru, je li se provozao brodom ili ronio, pitanja su koj azanimaju komentatore na spomenutoj Facebook stranici. Neki ne pitaju, samo su u panici.

"Kako je dopliva do očenaša?! Ništa im nije sveto, ništa", pišu zgroženo, šaljući dragim ljudima upozorenja...

"Čuvaj se ovoga kad odeš na more".

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije