StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: NAJPOZNATIJI NJEMAČKI TOP MODEL

Na luksuznoj jahti doplovila do Hrvatske, izbacila je 'adute' od kojih staje dah i mladom mužu ne da mira!

Piše M.K. / Slobodna Dalmacija
13. kolovoza 2019. - 19:45
heidi00 (1)

Nakon glamuroznog talijanskog vjenčanja, njemački supermodel, 46-godišnja Heidi Klum i njezin mlađahni suprug, 29-godišnji Tom Kaulitz medeni mjesec provode u Hrvatskoj, kako javljaju 24sata, u blizini Mljeta. 

Premda su sve fotografije koje je Heidi objavila na Instagramu tagirane "pod Italiju", upućeni tvrde da je jahta doplovila do mljetskog akvatorija.

Slavni par vjenčanje je upriličio na kultnom plovilu, jahti "Christina O", izgrađenoj davne 1943. godine, proslavljenoj i zbog vlasnika Aristotela Onassisa, čiji tjedni iznosi 4,7 milijuna kuna.

Na vjenčanju para koji je svojom ljubavlju srušio brojne predrasude, baš kako ih je uspješna njemačka manekenka rušila puno puta tijekom svog uzbudljivog poslovnog, ali i privatnog života, svi su se danima sjajno zabavljali, uključujući Heidinu djecu iz prijašnjih veza, brojne članove njihovih obitelji i prijatelje.

Po dolasku u blizinu Mljeta, Heidi je na Instagramu objavila i nekoliko "storyja", a na jednom od njih svog obožavanog novog muža snimila je dok se tušira.

Gitaristu benda Tokio Hotel i glazbenom producentu, koji radi na relaciji SAD - Njemačka, brak s modelom i uspješnom poslovnom ženom drugi je po redu, a njoj treći.

Heidi Klum se 1997. godine, na vrhuncu svoje manekenske slave, udala za stilista Rica Pipina, a brak je trajao pet godina.
Njezina iduća ljubavna veza izazvala je puno više pažnje i dugo je punila medijske stupce.

Tijekom kraće veze s talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom, naime, Heidi je ostala trudna, a Briatore nije želio priznati dijete.

Rodila je kćer, danas 15-godišnju Helene, poznatu pod nadimkom Leni.

Uslijedila je velika ljubavna priča s glazbenikom Sealom, za kojeg se udala 2005. godine, koji je posvojio njenu kćer Leni, a u braku s pjevačem Heidi je dobila troje djece: sinove Henryja (14) i Johana (12) te kćer Lou (9).

Za strastvenu ljubav Kaulitza i Heidi saznalo se prošle godine, kad su se kao par pojavili u Cannesu.

Uslijedila su brojna pisanja o velikoj razlici u njihovim godinama, mnogi su romansi predviđali kraj, a Heidi Klum se ničim nije zamarala.

"Živite svoj život i ne brinite što ljudi misle! Od takvih briga samo dobivate bore!" - izjavila je u jednom intervjuu.

26. travanj 2024 18:40