KĆI JEDNE OD NAJBOGATIJIH HRVATICA TRUDNA TREĆI PUT Sa zaručnikom objavila sretne vijesti: 'A mislila sam da ću postati lezbijka'

KĆI JEDNE OD NAJBOGATIJIH HRVATICA TRUDNA TREĆI PUT

Britanski mediji javljaju kako je nasljednica Petra Ecclestone trudna dvije godine nakon gorkog razvoda od Jamesa Stunta s kojim ima troje djece, piše Slobodna Dalmacija.

30-godišnjakinja i njen novi zaručnik Sam Palmer oduševljeni su što je prva beba na putu. Petra je trudna oko dvanaest tjedana, a izvori bliski paru potvrđuju kako je čitava obitelj informirana o skorašnjem dolasku prinove, kao i da su zbog toga presretni.

Kći Slavice i Bernija Ecclestonea svog je zaručnika upoznala nedugo nakon mučnog razvoda koji se razvlačio i po medijima - Palmer je jedan od boljih prijatelja supruga Petrine sestre TamareJaya Rutlanda.

‘Bilo je tako neočekivano…’, opisala je jednom prigodom Petra susret s njim. ‘Skroz sam slučajno naišla na njega kad sam išla u Los Angeles posjetiti Tamaru i Jaya’, dodala je.

‘Iskreno, mislila sam da ću nastaviti živjeti u celibatu ili postati lezbijka. A onda upoznaš nekoga kad to najmanje očekuješ, čak i kad to ne želiš... Eto tad se dogodi’, zaključila je.

Zaruke je s Palmerom objavila prošle Nove godine, samo četrnaest mjeseci nakon prekida s biznismenom Stuntom koji ju je koštao milijune funti. S njim ima 6-godišnju kći Laviniju i blizance, 4-godišnjeg Andrewa i Jamesa koje su dobili u šest godina braka.

Naslovnica Zoom dana

Najčitanije