StoryEditorOCM
Zoom danaOBJAVA POZNATE INFLUENCERICE ZGROZILA PRATITELJE

"Zarađuje na najintimnijem trenutku života, ovo je dno dna!"

Piše I. P.
6. studenog 2019. - 15:25

Jedna od najpoznatijih plus size manekenki na svijetu Iskra Lawrence objavila je da očekuje svoje prvo dijete. Sretnu vijest podijelila je uz fotografiju s dečkom Philipom Payneom, s kojim je u vezi nešto više od godinu dana. 

- Nismo više sami, uskoro ćemo biti obitelj od tri člana. Kada je Phillip donio kući testove za trudnoću, životi su nam se zauvijek promijenili. Bili smo u šoku kad smo vidjeli te dvije crtice koje su potvrdile naše sumnje - napisala je, između ostalog, Lawrence.

Dvadesetosmogodišnja Britanka, koja je u 17. tjednu trudnoće već je najavila da će sve što se događa dijeliti na društvenim mrežama.

No ono što su joj zamjerili pratitelji na Instagramu jest činjenica da je već prvi post, u kojem objavljuje tako intiman trenutak, iskoristila za čistu zaradu! Naime, na fotografiji se jasno može vidjeti o kojem je proizvođaču testova za trudnoću riječ, a Iskra je to dodatno naglasila i u opisu.

Budući da je jedna od najpoznatijih influencerica na svijetu, to zasigurno nije napravila besplatno.

Pratitelji su ju zasuli neugodnim komentarima:

- Tvoja objava o trudnoći zapravo je samo oglas! -  

- Zar je moguće da si reklamom objavila ovakve vijesti?! -

- Trebao ti je test za trudnoću da shvatiš da si u - četvrtom mjesecu trudnoće? - primijetila je jedna od pratiteljica dodatnu nebulozu.

Iskra je pokušala spasiti stvar, pa je u storyjima objavila da shvaća koliko je sretna, budući da se mnogi parovi bore s neplodnošću. Potom je objavila i da će darovati 10. 000 dolara zarade od reklame paru koji pokušava izvantjelesnom oplodnjom dobiti dijete.

19. travanj 2024 10:00