StoryEditorOCM
Zoom dana"ŽIVOT NA VAGI"

Zaljubljeni Zadranin uspješno topi kilograme i dalje, večeras je briljirao! Maca je postala nova kapetanica, a kandidat koji je tek ušao - već je ispao

Piše RTL PSD
26. studenog 2019. - 22:23
rtl.JPG

 

Kandidati crvenog i plavog tima odradili su posljednji trening prije vaganja, a treneri Maja i Edo pripremili su im zanimljive zadatke.

Plavi tim morao je tako prenositi čaše vode s jednog mjesta na drugo, dok su crveni morali prebacivati lopte teške kolika je bila njihova početna težina.

Maja je odlučila razgovarati s Gurkom o njegovom statusu kapetana, jer smatra da im nije dovoljna motivacija. Gurka je izrazio stav da je dobar vođa, ali i da ih treba više poticati, no da on to ne radi toliko jer je lijen.

Na zasjedanju plavog tima Maca je izrazila mišljenje kako je Gurka došao do zasićenja i da bi bilo bolje da prestane biti kapetan. Odlučili su glasati za novog kandidata i to je postala Maca.

Prvi na vagu išao je Ivan Jakubovski, koji je silno želio pasti ispod 200 kilograma. To mu je i pošlo za rukom jer je vaga pokazala 6,7 kg manje te sada ima 194,2 kg. Sara je prokomentirala i novu kapetanicu.

"Nema nitko ponosniji od mene na našu kapetanicu. Ona nam je lijepo osvježenje“ - zadovoljna je Sara, koja je na vagi imala 4,3 kg manje.

Rezultat šokirao sve

Mirna je komentirala kako joj neki kandidati vjerojatno zamjeraju što je otvoreno rekla da želi u finale. Vaga joj je pokazala 2,7 kg manje.

Alen je bio mršaviji tek za 1,9 kg što je rezultat koji je šokirao sve, s obzirom na to da je predano vježbao.

Lidijina vaga pokazala je 2,1 kg manje, s čim je ona bila itekako zadovoljna. Gurka je priznao Marijani da se osjeća bolje otkad nije kapetan, a priznao je i da mu je volja na niskoj razini. To je pokazao i rezultat od 2,2 kg manje.

Julija je lakša za 1,5 kg, a Maca za 1,8 kg. Roko je iz crvenog tima zadnji išao na vaganje, a rezultat nije bio kakav je očekivao - lakši je za 2,6 kg. Marino je išao na svoju prvu povratničku vagu, koja je pokazala odličnih 5,4 kg manje.

U ukupnom broju plavi tim izgubio je 15,6 kg, baš koliko i crveni. No crveni je tim imao dva kilograma prednosti koje su dobili na izazovu, te je plavi tim bio osuđen na izbacivanje.

Ispod žute linije završili su Alen i Vladimir, kandidati su birali između njih dvojice. Iako je Gurka rekao da želi napustiti kuću, ipak su kući poslali Alena.

Tek što je ponovno ušao i dobio novu priliku, Alen ju je nažalost i izgubio.

25. travanj 2024 17:19