StoryEditorOCM
FotoreportXXL FOTO: NOVA MISS ZADARSKE ŽUPANIJE

Pogledajte kako je sve zadivila lijepa Antonija Bucić iz Selina

Piše Zadarski.hr
29. srpnja 2017. - 10:41
miss37-280717_resize.JPG

U prekrasnom ambijentu Teatro bara u Zadru odabrana je nova Miss Zadarske županije 2017 - lijepa Antonija Bucić iz Selina. Ona odlazi u finale Miss Hrvatske koje će se krajem rujna održati u Ilirija Resorts Hotel &Villas te će našu županiju tamo predstavljati. Prvom pratiljom proglašena je Fani Ceranja, dok je druga Valentina Pleša koja je osvojila i titulu Miss fotogeničnosti dok je Miss simpatičnosti također pobjednica Antonija Bucić.

Lijepa Antonija govori više jezika, studira ekonomiju, a talent su joj pjevanje i imitacija, obožava sport i fitness što čini veliku cjelinu koja se boduje u finalu Miss Hrvatske što joj uvelike daje šansu za osvajanjem postolja - moglo se čuti na finalnoj večeri Miss Zadarske županije.

Mjesto više tražilo se na finalnoj večeri Miss Zadarske županije u Teatro baru jer se predstavilo deset prekrasnih djevojaka koje su u više izlaza istaknule svoj karakter i osobnost, a predstavile su i kolekcije poznate dizajnerice Klare Ivanović iz Biograda na moru te vjenčanice Brigita iz Zadra kao i nakit Lucije Klanac "Hoby Lucija". Mnoga poznata imena se moglo primijetiti na večeri ljepote među kojima su zadarski košarkaši Ante Gotovac i Rok Stipčević, pjevačica Natalie Dizdar te mnogi drugi.

Bivša Miss Zadarske županije Ana Colić predala je krunu svojoj nasljednici i zaželjela odličan uspjeh u finalu te da titulu napokon donese u našu županiju jer podsjetimo zadnje dvije godine naše misice ( Anja Bijelić i Ana Colić ) su bile plasirane u top 5 najljepših žena Hrvatske. Miss Zadarske županije osvojila je veliki fundus nagrada među kojima su kozmetika Pupa, Collistar, Ziaja, Guerlain parfem"Mon Guerlain" i Trusarrdi , torbu "PICCOLA BORSA, nakit "Hoby Lucija, proizvode OPG Colić, Decleor torbu i kozmetiku te prirodnu kozmetiku Adriona koja je sve oduševila.

Za ljepotu svih finalistica brinuli su se odlični make up artisti Đina Juričin, Antonella Jurićin i Maja Jović, a za frizure su se brinuli saloni "Aurora" i "Za dlaku". Miss Zadarske županije odmah nakon pobjede kreće u pripreme za finale Miss Hrvatske koje će se održati u rujnu u Ilirija Resorts Hotels&Villas u Biogradu na Moru. Voditelj večeri bio je Davor Garić, a u glazbenom programu nastupila je Sanella Bačić.

26. travanj 2024 14:37