StoryEditorOCM
StilIDEALNA VISINA

Kraljica Letizia je uvijek šik, a obožava jedine štikle koje preporučaju liječnici! I damske su i seksi, pogledajte samo

Piše Mozaik SD
6. travnja 2024. - 07:30

Španjolska kraljica Letizia jedna je od ikona modnog stila današnjice, utjelovljuje besprijekornu eleganciju, ali i lepršavost s idealnom mjerom, za mnoge je pojam žene koja ima ukusa i zna modno znanje.

U njezinim stylinzima je posebno uočljivo da preferira jednu visinu potpetice koja je, i prema mišljenju liječnika ortopeda, idealna kad govorimo o štiklama.

Potpetice više od 5 centimetara mogu biti istinski problematične za stopala, posebice uslijed dugogodišnjeg nošenja. Zato su one od 3 ili 5 centimetara idealne, a potonje stilski upravo savršene.

Ortopedi će uvijek preporučiti potpeticu od maksimalnih pet centimetra ili nižu, a upravo takve vrlo često nosi španjolska kraljica Letizia.

image

Kožne crvene salonke s najdražom potpeticom na nogama španjolske kraljice

Profimedia

Premda će mnogi pretpostaviti kako se garderoba glamurozne španjolske kraljice sastoji samo od dizajnerskih komada i skupocjenog nakita koji se prenosi generacijama, to nije istina. 

Glamurozna supruga kralja Felipea VI. neprestano dokazuje da je moda ono što sami napravimo od nje. Kraljica, naime, često nosi pristupačne komade iz Manga, Zare i ostalih high street brandova iz svoje zemlje, proslavljenih diljem svijeta.

A kako kombinira ove, i s liječničke strane, idealne štikle pogledajte u našoj fotogaleriji:

image
Vincent West/Afp
image
Pierre-philippe Marcou/Afp
image
Pierre-philippe Marcou/Afp
image
Chema Moya/Afp
image
Burak Akbulut/Anadolu Via Afp
image
Ricardo Ramirez/Nurphoto Via Afp
image
Ida Marie Odgaard/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. travanj 2024 07:32