StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA - JUG

Primorac i Zadar: Ostaviti srce na terenu za bod(ove)!

Piše Ivica Gjergja
20. ožujka 2017. - 20:54
zadar_sibenik8-120316

IZ HNK PRIMORCA

Kolotečina osvajanja bodova kod igrača Primorca je na neki način narušena jer se u tri susreta koji su odigrani osvojio jedan bod, u dva susreta su doživjeli poraz. Sigurno da im nije ugodno nositi to breme, no nakon što su, kako je i običaj, održali sastanak, vidjeli gdje se griješilo, digli su glavu gore, skupili se i odlaze u Opuzen na jedan veliki „fajt", zadaća je ne biti poražen u tom srazu.

Povratnik u sastav Marko Colić kazao nam je:

-Moramo ostaviti srce na terenu, ostati neporaženi i doma se vratit makar sa bodom. Svi ćemo, obećavam, izgarati na terenu za bod(ove), kazao je Marko.

IZ NK ZADRA Terkeš: "Pobjeda nam je prijeko potrebna"!

Nakon „turbolentnog" vikenda, ostavke trenera Josipa Butića i preuzimanja kormila Zvonimira Jurića koji je bio pomoćnik, sve je u klubu u najboljem redu. Normalno se treniralo, radilo i pripremalo za „izvaredno" kolo tijekom tjedna, za sraz sa Neretvom.

Svi igrači su na raspolaganju treneru Juriću, a kome će on dati povjerenje za ulaz u prvih 11 vidjeti će se. Jedan od najkonstantnijih u sastavu je svakako Krešimir Terkeš, koji nam je kazao:

-Idemo pobijediti, iz svega smo izašli pozitivniji i očekujem da prvo ja, pa i moji suigrači, damo svoj obol pobjedi. Neretvu cijenim no nama su bodovi prijeko potrebni, kazao je Terkeš.

 

26. travanj 2024 05:04