StoryEditorOCM
SportFOTO: PROZIVKA NA STANOVIMA, EVO TKO SE SVE ODAZVAO

Direktor Ćustić: Naš cilj se zna - ulazak u Drugu ligu!

Piše Ivica Gjergja
10. srpnja 2017. - 17:04
nk_zadar2-100717

Točno u 9 sati na igralištu Stanovi izvršena je prozivka nogometaša NK Zadra. U nazočnosti članova uprave direktor Svetko Ćustić je pozdravio igrače i stručni stožer:

- U prvom redu vam želim puno zdravlja te dobar rad, trening i pripremu. Od ovog časa idemo napraviti sve da sljedeće godine ispunimo naš cilj i na kraju natjecanja budemo prvi te već sljedeće ljeto budemo članovi Druge HNL. Ono što smo preuzeli na sebe ova će uprava, vjeruje, ispoštovati, a na vama je da predano i kontinuirano trenirate i radite kako bi se što bolje pripremili za ono što nas čeka. Očekujem da od prve utakmice pokažete i uradite sve za ostvarenje našeg cilja, kazao je Ćustić.

Potom se igračima obratio trener Leopold Burčul iznijevši plan i program priprema:

- Ovim našim okupljanjem već smo zakoračili u natjecanje. Vjerujem da kod nikoga od vas neće biti problema i da ćemo svi disati kako jedan. Nastojat ćemo napraviti igračko-trenersku kompoziciju koja u svakom trenutku zna što joj je raditi. Želim da svi vi na svakom treningu ostavite srce i dobro se spremite za natjecanje koje počinje 26. kolovoza, a cilj neću ni ponavljati, znate ga svi, kazao je Leopold na početku prvog treninga.

Prozivci su se odazvali vratari: Tomo Gluić, Karlo Jurjević i Mario Pedić; braniči: Filip Aleksić, Josip Jurjević, Matteo Pranić, Petar Prekpalaj, Ivan Šimuzrina, Roberto Viduka, Mario Jurjević; napadači: Marko Josić, Vedran Smokrović, Bruno Brlić, Mateo Rončević, Josip Gagula i Mateo Verunica koji će biti na trenizima iako još nije registriran.

Stručni stožer čine: Leopold Burčul, pomoćnici Zvonimit Jurić i Želimir Terkeš. Kondicijski trener je Luka Hoti, a fizioterapet Dino Mrkić.

26. travanj 2024 20:01