StoryEditorOCM
SportPRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA

"Proradili" zadarski napadači, osmicom počastili Slunj!

Piše Ivica GJERGJA
3. kolovoza 2017. - 15:30
zadar_kamen25-010417

ZADAR – SLUNJ 8:0

ZADAR – Igralište na Stanovima. Gledatelja 150. Sudac: Goran Agičić. Pomoćnici: Josip Budan i Damir Dukić.

Strijelci: 1:0 Brlić (12), 2:0 Jurić (24), 3:0 Ivičić (35), 4:0 Ivičić (46), 5:0 Pranić (55), 6:0 Ninčević (66), 7:0 Verunica (73), 8:0 Gagula (84).

ZADAR: Žilić, Viduka, Tokić, M. Jurjević, Smokrović, K. Jurić, Smokrović, Župan, Anić, Colić, Brklić, Ivičić. Još su igrali: Piplica, Verunica, Pranić, Šimurina, Ronbčević, jerbić, Gagula, Ninčević, Zrilić, R. Jurić. Trener. Leopold Burčul.

SLUNJ: Katić, Požega, Špehar, Radočaj, Špelić, Turkalj, Hodak, Liverić, Jurčević, A. Cindrić. Još su igrali: D. Cindrić, Vrančić, Magdić, Štefanec, Dijanderić. Trener: Zdravko Cindrić.

Izvrsno izdanje nogometaša Zadra, gdje je Dragan Župan, taj igrač plemenita kova, držao sve u svojim nogama, upravo je odigrao kapetanski i dokazao da se na njega može računati, a on još toga dosta može dati kako bi odradio utakmicu na visokoj razini.

Domaćini su krenuli od prvog trenutka ofenzivno i borbeno, kao da im je vidjelo se to trener Leo Burčul "podario" kakvu slobodu u igri gdje su pojedinačne kvaliteta izvrsno uklopljene u jedan harmoničan mehanizam. Prvi zgoditak je djelo napadačkog reda, gdje je mladi Kristijan Jurić izvrsno pronašao Brlića, a ovaj se samo "naklonio" i zabio za vodstvo.

Nije dugo trebalo čekati drugi zgoditak, pao je u 24. minuti od strane Kristijana Jurića. Nakon toga niz od šest zgoditaka nakon lijepih izrađenih kombinacija, jedan ljepši od drugog. Svidio se novajlija u redovima Zadra, Ivičić, koji je postigao dva zgoditka.

Što je najbitnije trener Leo Burčul dao je prigodu svim igračima koje je prijavio u zapisnik i sigurno je da je stekao uvid u njihove trenutne mogućnosti, a što je bio i cilj ove prijateljske utakmice.

26. travanj 2024 13:28