StoryEditorOCM
SportIZ NK ZADRA, NAKON PRVOG PRVENSTVENOG SUSRETA

Burčul:“Izvući pouku za sljedeće susrete“!

Piše Ivica Gjergja,
28. kolovoza 2017. - 20:35
Detalj iz Stobreca

Prvenstvene utakmice u Trećoj HNL-jug počele su protekle subote i nedjelje. Tako su igrači iz Biograda, Primorac odigrali susret u subotu, a Zadar u nedjelju.

Okrenuti ćemo se NK Zadru. Najave svih u NK Zadru ostaju da se ide na prvo mjesto u ovoj natjecateljskoj godini, takva je najava bila i pred susret s Primorcem u Stobreču, a ono doživjeli su poraz, izgubili su 2:0. Što i kako vidi sve to trener Leo Burčul će:

-Nakon ovakva utakmice, teško je bilo što reći. Istina bio je loš teren, no mi moram kazati nismo bili pravi. Kada primiš golove greškama obrane, a napadači ne postignu tada si tu gdje jesi. Prvi gol je pao nakon loše reakcije naša dva obrambena igrača, a drugi kiks obrane. Jednostavno nisu naši iz zadnje linije prepoznali situaciju, a domaći napadač je to iskoristio i zabio za 2:0. Slaba nam je efikasnost, imali smo jednu stativu i nekoliko prilika, da je to iskorišteno a nije nego smo njihova vratara „uzdigli“ u igrača utakmice. Treba izvući pouku, opet je dokazano da bez maksimalnog angažmana i koncentracije u utakmici nema ni bodova. Moramo biti čvršći, kompaktniji i jedinstveniji, svatko od igrača dati svoj doprinos u igri, to ćemo sigurno je raditi ubuduće.

Sljedeća utakmica je naredni vikend kada u Stanove dolazi Split, evo prilike za bodove.

27. travanj 2024 07:13