StoryEditorOCM
SportGOSTOVANJE U ZMIJAVCIMA

Dragan Župan: “Želimo, možemo i hoćemo uzeti pobjedu!"

Piše Ivica Gjergja
9. rujna 2017. - 13:41
nkzadar_tening3-100613

Nakon borbene i do krajnjih granica korektne igre u srazu sa Splitom u prošlom kolu Treće HNL-Jug, Zadar je osvojio „samo“ bod. Nije mu navijački puk zamjerio na rezultatu već su ga još više više potakli nakon što su su igrači ostavili dušu i srce na terenu, a kad je tako, znaju, bodovi će doći.  

Zadar ima igru, treba samo dobro zapeti i u Zmijavcima u srazu sa Croatiom uzeti pa i sva tri boda u trećem kolu. Bit će teško jer je Croatia dobra momčad, no gostima samo to ostaje, ako žele na kraju natjecanja u ligu uzeti prvo mjesto, što im je cilj.

 - Igru koju imamo treba materijalizirati u srazu sa Croatiom, uzeti bod(ove) i zadovoljni se vratiti doma. Vjerujem, a i znam da to moji suigrači žele, hoće i mogu, kazao nam je Dragan Župan, jedna od okosnica u timu trenera Lea Burčula.

 

 Donosimo popis svih igrača koji su napustili NK Zadar
U ljetnjem prijelaznom roku NK Zadar su napustili sljedeći igrači: Vlatko Blažević, Andrija Bubnjar, Anđelo Čulina, Renato Pantalon, Mario Pedišić, Filip Aleksić, Marko Josić, Petar Prekpalaj i posljednji prije dva dana Bruno Brlić. Iz NK Zadra kažu da žele svima njima sve najbolje u nastavku nogometne karijere.
26. travanj 2024 11:01