StoryEditorOCM
SportIZ TREĆELIGAŠA NK ZADRA 

Župan: Igrat ćemo za Hrvoja i bodove!

Piše Ivica GJERGJA
20. listopada 2017. - 20:50
zupan (1)

Kada se sve skupa analizira tada se nije nikako smjelo dozvoliti da Zadar izgubi susret u Opuzenu sa Neretvancem. No zna se da u igri ima i pobjeda i poraza, dečki glavu gore, sigurno da uz maran i dobar rad treba i može se sve postići pa i cilj, a to je uhvatiti vrh. Ne, nisu istrošeni svi „krediti" za osvajanje prvog mjesta tim više kada se zna da u momčadi Zadra imamo 11 prvoligaških igrača, koji su igrali preko 110 utakmica prve lige. I dalje su uvjereni u klubu da mogu uzeti vrh ljestvice, prva na putu prema tom cilju biti će vrlo dobra momčad Uranije, susret se igra u subotu u 15 sati na Stanovima.

Na sutrašnji dan (subota) da je s nama Hrvoje Ćustić bi imao 34 godine. Sigurno da će se i za njega igrati, a jedan od najstandardniji i najboljih u timu trenera Lea Burčula, Dragan Župan nam je kazao:

-Igrat ćemo za našeg Hrvoja to vam obećavam, ali i za našu publiku, također za pobjedu koja nam je potrebna kao žednom voda. Samo se pobjedom možemo iskupiti za poraz u Opuzenu, a na taj način sa tri boda ojačati bodovni saldo za naš cilj. Pozvao bi drage nam privrženike da dođu na Stanove i da se raduju s nama pobjedi, kazao nam je Župan.

 

26. travanj 2024 22:53