StoryEditorOCM
SportMEĐUNARODNI TURNIR U KICKBOXINGU KUTINA 2017

Tri medalje otišle u Polaču!

Piše I. Gjergja
20. studenog 2017. - 16:25
kick polaca

Na jakom Međunarodnom kicboxing turniru u Kutini nastupilo je 522 natjecatelja iz šest zemalja i 73 kluba, a članovi KBK Polače osvojili su tri odličja.

Tako je Karla Žiža Bobanović u kategoriji seniorki PF osvojila zlatno odličje. Ponovo je po tko zna koji put Žiža zablistala u borbama, a efekti ti njenih dobrih borbi je prvo mjesto.

Ante Prtenjača i Ante Kulaš nastupili su u juniorskoj kategoriji LC, Prtenjača je osvojio srebrno odličje, dok je Kulaš uzeo broncu.

Iako se istinski dobro borio Mate Guzić je ostao bez odličja, a Petra Zubčić je zbog bolesti pred sam polazak otkazala put, premda je ranije uvijek znala donijeti medalju.

- Za sve ove izvrsne rezultate naših članova i rad u klubu možemo među ostalim zahvaliti i našem povratniku u klub, mladom licenciranom treneru, a ubuduće i natjecatelju, Brunu Mikuliću. Što se pak tiče financija i ostale pomoći moramo se zahvaliti Općini Polača na čelu s načelnikom Tomislavom Prtenjačom i njegovim suradnicima, kazao je predsjednik KBK Polača, Borislav Mikulić.

26. travanj 2024 08:49