StoryEditorOCM
TribinaREAGIRANJE IZ ILIRIJE

Boca je eksplodirala na javnoj cesti, izvan područja Marine Kornati i na poslovima koji nisu povezani s Marinom Kornati

Piše Zadarski.hr
10. travnja 2017. - 20:02
biograd

U cilju točnog informiranja javnosti temeljem Zakona o medijima, Ilirija d.d. kao javna kompanija traži objavu ispravka navoda iznesenih u članku “Eksplodirala boca s poliuteranskom pjenom. Ozlijeđena dvojica radnika u marini Biograd“.

U navedenom tekstu, osobito naslovu, navodi se da se eksplozija u kojoj su ozlijeđena dvojica radnika dogodila u marini Biograd. Obzirom da je u gradu Biogradu na moru najveća, a ujedno i jedina luka nautičkog turizma, Marina Kornati, koja posluje unutar poslovnog sustava Ilirije d.d., navedenim naslovom, a kasnije i tekstom Vaši cijenjeni čitatelji i cjelokupna javnost dovode se u zabludu misleći da se radi o Marini Kornati, što potkrjepljujemo nizom upita naših gostiju.

Naime, boca s poliuretanskom pjenom nije eksplodirala u marini tijekom sanacije odvodnje, kako se navodi u naslovu i tekstu predmetnog članka, već na javnoj cesti izvan područja Marine Kornati na poslovima koji nisu povezani s Marinom Kornati.

U cilju točnog i potpunog informiranja tražimo da objavite ispravak iznesenih navoda na način da se vidi kako se radi o tekstu koji se odnosi na prethodno objavljeni članak.

S poštovanjem,

Jasmina Kulaš Stojanov, voditeljica ureda uprave, korporativnih komunikacija i odnosa s javnosti 

26. travanj 2024 09:10