StoryEditorOCM
ĐiradaZA DAN GRADA

Muzej antičkog stakla poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u kreiranju fotografske izložbe "Pogled u prozor – pogled u prošlost"

Piše Zadarski.hr
30. listopada 2023. - 08:44

Muzej antičkog stakla u Zadru ovim putem najavljuje i poziva sve zainteresirane fotografske entuzijaste na sudjelovanje u kreiranju fotografske izložbe "Pogled u prozor – pogled u prošlost".

- Ljubitelje fotografije i fotografiranja pozivamo da se svojim originalnim radovima na temu prozora grada Zadra priključe kreiranju „izložbe u izložbi“. Usmjerite pogled prema gradskim fasadama i pronađite zanimljive detalje ili cjelinu prozora, zatvorenog, otvorenog, dotrajalog, obnovljenog… i trajno ih zabilježite u aktualnom trenutku!, najavljuju iz MAS-a.

Sve pristigle fotografije zadarskih prozora bit će predstavljene na web stranici Muzeja antičkog stakla, a 10 odabranih radova bit će tiskano i postavljeno u maloj izložbenoj dvorani kao zanimljiv tematski pandan novopostavljenoj muzejskoj izložbi Kratka povijest prozorskog stakla.

Uvjeti prijave i sudjelovanja:

- otvoreno sudjelovanje bez dobnog ograničenja, uz poseban poziv srednjoškolcima

- fotografije moraju biti aktualne (ne starije od 6 mjeseci), nastale isključivo na prostoru Zadra (primarno Grad – Poluotok, ali i sve druge gradske četvrti).

- prihvaćaju se originalni snimci izrađeni foto-aparatom ili pametnim telefonom (smartphone)

- broj poslanih fotografija po autoru nije ograničen, ali najviše 2 fotografije mogu biti odabrane - slanje fotografija na e-mail petra.govorcin@mas-zadar.hr ili vedrana.jovic@mas-zadar.hr

u prijavi (e-mail) naznačiti: ime i prezime autora, dob i kontakt

Fotografije se zaprimaju do 17.11.2023., a izložba će biti postavljena 24.11.2023. na Dan grada Zadra.

Odabrane sudionike očekuje simbolična zahvala !

28. travanj 2024 12:37