StoryEditorOCM
KalelargaNOVO LICE TIZ-A

Lignum će do početka nove sezone završiti radove na Lipotici gdje se nekad zapušteni poslovni prostori prevaraju u stanove! Evo kakva će im biti namjena

Piše AVŠ
19. prosinca 2022. - 21:58

Do početka nove turističe sezone Lignum stanogradnja, sestrinska tvrka zadarskog Lignuma koji je vlasnik garaže na TIZ-u, završit će kompletan posao rekonstrukcije deset stanova u tom kompleksu.

U vrijeme kad je garaža izgrađena, ti su prostori prvotno bili zamišljeni za poslovnu namjenu, međutim, prvo zbog korona krize, a potom i promjena na tržištu, na takav način nikad nisu zaživjeli. Zato je tvrtka Lignum prije tri godine zatražila i dobila dozvolu za prenamjenu u stambene jedinice, njih deset, čija je rekonstrukcija počela prije mjesec dana. Izvođač je još jedna sestrinska tvrtka, Vodoinstalacija. 

Kakva će biti namjena tih stanova, od kojih je devet jednosobnih i jedan dvosobni, u Lignumu  još nisu donijeli konačnu odluku.

- Trenutno ispitujemo stanje na tržištu, do početka sezone imamo vremena odlučiti hoće li stanovi biti za najam, za turizam ili neku treću namjenu. U svakom slučaju, važno je da se ta investicija realizira i prostori koji su dugo čekali na rekonstrukciju,  konačni provedu svrsi- rekao nam je investitor i vlasnik Davor Jurjević. 

07. svibanj 2024 04:12