StoryEditorOCM
SportPOLETNA MOMČAD

Evo što je kazao trener Marko Selin nakon pobjede Jazina nad Samoborom

Piše Ivica Gjergja
9. studenog 2020. - 13:08

Poletna mlada momčad Jazine – Arbanasi ostvarila je veliku pobjedu na gostovanju u Samoboru. Momčad domaćina ima dosta iskusnih igrača koji su bili borbeni no protiv Jazina nisu mogli ništa, poraženi su rezultatom 84:91.  

Kod gostiju su se istaknuli mladi Klarica, Vujičić, Paponja, Buljan te centar Friday. Kod Samobora je najbolji bio Bruno Levanić - Kutni s 26 poena. 

Podsjetimo i kako je bilo na utakmici: završnica prve četvrtine  pripala je Samoboru, no u nastavku gosti su boljom obranom i tricama dobili poluvrijeme rezultatom 45:47. U potpuno izjednačenoj igri u trećoj četvrtini rezultat je bio poravnat 71:71. Jazine serijom od 11 poena rješavaju susret u zadnjoj četvrtini. 

-Što reći, ovo je bila zaslužena pobjeda Jazina. U toku utakmice smo tek tu i tamo uspjeli povesti 3-4 razlike, ali uvijek smo loše reagirali nakon time out-a. Imali smo skraćenu rotaciju i previše izgubljenih lopti. Oni su znali što žele. Iznenađenje je bio mali Vujčić koji nam je zabio 26 poena, bili su bolji i zasluženo pobijedili, kazao je Zdravko Radulović, trener Samobora za radio Samobor su na kraju utakmice.

- Vrlo bitna pobjeda za nas, čestitao bih svojim igračima. I igrači Samobora zaslužuju čestitke na borbenoj utakmici. Mi smo mlada ekipa s puno juniora u sastavu i bili smo malo nervozni u prvom poluvremenu dok nas šut nije služio, ali u zadnjoj četvrtini smo pojačali obrani i pogodili. Mislim da smo došli do zaslužene pobjede, kazao je Marko Selin, trener Jazina Arbanasa.

Nakon ove pobjede Jazine - Arbanasi su na četvrtom mjestu ove lige.

Sljedeće kolo u Zadar dolazi, Ribola Kaštela.

01. svibanj 2024 17:39