StoryEditorOCM
SportSASVIM NEOBIČAN POZIV NA 'PRESICU' IZ KK JAZINE ARBANASI

Već vidimo - odluke Grada biti će pogubne za naš Klub

Piše Zadarski.hr
26. srpnja 2017. - 00:00
jazine

Novinskim redakcijama u Zadru danas je iz KK Jazine Arbanasi upućen poziv na konferenciju za novinare za ovaj petak. Poziv k'o poziv rekli bi, dobijamo ih dnevno po nekoliko, a u nekim čudnim špicama zbivanja znalo ih biti i desetak.

Ovaj se razlikuje od ostalih po dozi dramatičnosti koji se da pročitati iz samo jedne rečenice i to prvenstveno zbog maćehinskog odnosa gradskih struktura prema ovom Klubu, o čemu smo već u više navrata pisali. No, ipak, evo poziva u cjelosti:

'Ovim Vas putem pozivamo na press konferenciju našeg Košarkaškog kluba ,,Jazine Arbanasi" koja će se održati u petak,25.srpnia 2017. s početkom u 11.30 sati, u Sportskom centru Višnjik, ul.Splitska br.3., 23000 Zadar.

Naime, odrižati ćemo predstavljanje stručnog stožera, a sve povodom ulaska našeg kluba KK ,,Jazine Arbanasi" u Premijer ligu u natjecateljskoj sezoni 2017/18, te će svi mediji moći postavljati eventualna pitanja stručnom stožeru i upravi našega kluba.

Naš klub će se osvnuti na tretman kojega trenutno ima u našem gradu, neriješene probleme te će se osvrnuti  na samo djelomično ali ne i potpuno točne i sveobuhvatne navode čelnih ljudi Sportske zajednice Grada Zadra i Odjela za sport Grada Zadra, koji imaju očigledan cilj pokušati pripremiti javnost za moguće daljnje odluke za 2018.g, koje će vrlo vjerojatno i predvidljivo biti štetne i pogubne za naš klub, a značiti će sigurno napuštanje Premijer lige već od slijedeće natjecateljske sezone.

Živi bili pa vidjeli!'

10. svibanj 2024 08:08