StoryEditorOCM
ObalaPOGREŠAN TERMIN ILI?

Naprasno otkazan dalmatinski koncert popularnog srbijanskog pjevača: ‘Mogli ste dovesti i Cecu sa četnicima!‘

Piše Zadarski.hr
8. listopada 2023. - 10:25

Skandal u Bibinjama kod Zadra - otkazan je koncert srbijanskog pjevača Aleksandra Saše Kovačevića, zbog "uvažavanja stavova i mišljenja stanovnika općine Bibinje".

- Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresirane publike, obavještavamo vas kako smo primorani otkazati koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. studenoga. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika općine Bibinje i ostalih mještana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i donijeli ovu tešku odluku.

Svi koji su već kupili karte dobit će povrat cjelokupnog iznosa putem sustava "Eventim". Zahvaljujemo vam na razumijevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima! - objavili su na svojoj stranici na Facebooku iz produkcijske kuće "Berekin Wedding & Event Resort".

Očekujemo komentar Šime Sekule (HDZ), bibinjskog načelnika.

Komentari na ovu objavu su brojni, od kratkih poput "Mogli ste Cecu dopeljat sa četnicima u pratnji", do dužih od kojeg jedan prenosimo:

- Dobro ste postupili. Naime, naše mjesto je dalo veliki obol u domovinskom ratu, oko 1000 branitelja od kojih petero poginulih. Tih dana u studenom kada Bibinjci dostojanstveno i ponosno obilježavaju obljetnicu stradanja žrtava Škabrnje i Vukovara, hrvatski narod je pretrpio jedan od najvećih pokolja u povijesti, stoga, javno mnijenje bibinjskih branitelja i ostalih mještana Bibinja je da još nije došlo vrijeme da glazbenici iz susjedne nam države pjevaju u našem mjestu - navodi se u komentaru.

image
FB, Berekin Wedding & Event Resort
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 05:03