StoryEditorOCM
ObalaPETKOM OPREZNO

Od ranog jutra blokirani svi prilazu Splitu: ‘Kaos je na cesti, dvi ure mi je trebalo od Dugopolja do Solina‘

Piše Božidar Lončar
26. travnja 2024. - 11:27

Od ranog jutra stvaraju se zastoji u prometu već od Klis-Grla prema Splitu, upozoravaju nas čitatelji koji su poslali slike kolone na brzoj cesti Klis-Solin. Iz Hrvatskog autokluba upozoravaju na povećanu gustoću prometa na prilazima Splitu iz smjera Dugopolja te Solina i Podstrane. Čitatelj nam je javio kako je kaos na cesti te kako mu je dva sata trebalo od Dugopolja prema Solinu!

image

Gužve od ranog jutra....

Ivo Sarić

To se može vidjeti i na Google kartama gdje se "crveni" D8 kod rotora na Bilicama i ulaz u Solin te Jadranska magistrala i Salonitanska ulica iz smjera Kaštela prema Splitu.

Na drugoj strani, "crveni" se Grljevačka ulica od Podstrane prema Splitu i dio Grljevačke kod hotela "Lav" u suprotnom smjeru kao i Strožanačka cesta na ulazu u grad gdje se uobičajeno stvaraju prometni "čepovi". 

image

"Crvene" se prilazi Splitu iz smjera Solina i Podstrane...

Screenshot/Google Maps/

Ako možete, čitatelji savjetuju izbjegavanje i stare kliške ceste što se jasno vidi i na Google-u gdje vozači mogu očekivati kolone u smjera Klisa prema Solinu.

image

Stara kliška cesta prema Solinu

Screenshot/Google Maps/

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske su nam odgovorili kako nisu imali evidentiranih prometnih nesreća, već su oko 7 ujutro dobili dojavu o vozilu u kvaru na brzoj cesti. Vozači, strpljenje i oprez kao i uvijek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:27