StoryEditorOCM
ObalaRADOVI NA PUTU

Putnici, oprez, od sutra se mijenja trasa frekventne ‘Prometove‘ autobusne linije, pogledajte kuda će se voziti danima

Piše Dalmacija SD
24. travnja 2024. - 08:58

Iz splitskog "Prometa" obavještavaju putnike o izmjeni trase vrlo važne i frekventne autobusne linije.

Zbog radova u solinskom naselju Sveti Kajo, već od četvrtka, 25. travnja, zatvara se dio Ulice don Frane Bulića, starog dijela Jadranske magistrale, na dionici od križanja s Kaštelanskom do Ulice Solinske mladeži.

- Na navedenoj dionici bit će onemogućeno prometovanje autobusa na liniji broj 1 Bunje – HNK – Bunje do početno - završnog stajališta na Bunjama.

Zbog toga će autobusi do završetka spomenutih radova kao okretište koristiti privremenu lokaciju kod hotela "Salona Palace", a putnici će se ukrcavati i iskrcavati na stajalištu u Ulici don Frane Bulića naziva "Starine Salona 2".

Zatvorenim dijelom prometnice vozit će "Prometov" kombi koji će polaziti s Bunja 10 minuta ranije u odnosu na polaske koji su navedeni u voznom redu linije broj 1, a prometovat će do privremenog okretišta kod hotela "Salona Palace" i obratno, gdje će putnicima sa područja Bunja (i ostalima koji se nalaze u zoni radova) biti omogućeno presjedanje - najavljuju iz javnog prijevoznika i prilažu plan vožnje "jedinice" koji možete pogledati u nastavku:

image

Nova trasa autobusne linije broj 1

‘Promet Split‘
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:58