StoryEditorOCM
KalelargaGRDOVIĆ OPOVRGAVA UHIĆENJE I POZIVA NA KONCERT:

"Nisam u zatvoru! Neću nikome dopustiti da mi pokvari trijumf karijere"

Piše L.L.
7. veljače 2019. - 21:32
grd

Vijest kako je Mladen Grdović završio u pritvoru nakon što je verbalno napao suprugu Brankicu i njenu prijateljicu od jutra izaziva reakcije, a svoju je stranu odlučio iznijeti u javnost i sam pjevač. Njegovu izjavu donosimo u cijelosti.

POZNATI PJEVAČ OPET PRIVEDEN ZBOG OBITELJSKOG NASILJA Mladen Grdović na ulici napao suprugu Brankicu i njenu prijateljicu!

"Nisam uhićen! Nisam u zatvoru! Evo me doma, u kući, u Zadru. Odmaram. Zajedno sa suprugom Brankicom, kolegama iz benda i cijelim mojim timom završavam posljednje pripreme za spektakularni koncert u Zadru 15. veljače kojim ću obilježiti 40 godina uspješne karijere. Generalna proba bit će po planu ove subote, a na koncertu će 'gorit' dvorana jer očekujemo tisuće ljudi iz cijele Dalmacije koji su već najavili svoj dolazak. U svemu ovome imam beskrajnu podršku cijele moje obitelji i na to sam neizmerno ponosan. 

Sve nas žalosti što ovakve neprovjerene informacije često nađu svoj put do medija, a istina ne može biti drugačija. Zato Vas sve pozivam na koncert da vas glazbom razuvjerim. Iako me takve neistine bole, neću nikome dopustiti da mi pokvari ovaj trijumf karijere. Svi ste pozvani na koncert, bit će to posebna noć", poručio je Grdović svojim obožavateljima.

U priopćenju ni jednom riječju nije komentirao činjenicu da je zbog nasilja odveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

 

26. travanj 2024 19:19