IMAMO REKORDERA VIKENDA Vozač (39) upravljao Volkswagenom u 2 ujutro Ulicom Put Petrića "u društvu" 1,73 promila

IMAMO REKORDERA VIKENDA

U nedjelju, 15. rujna, u 02.00 sati u Ulici Put Petrića u Zadru, policijski službenici Postaje prometne policije Zadar zaustavili su 39-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim vozilom Volkswagen zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,73 promila, što je najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda.

Vozač je zadržan u prostorijama policije do otrježnjenje, nakon čega je uz prekršajnu prijavu priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Proteklog vikenda ( 13.-15. rujna), policijski službenici Policijske uprave zadarske su tijekom provođenja akcije Vikend kontrolirali 531 vozila i vozača, a poduzeli su 272 represivnu mjeru.

Alkotestirano je 75 vozača, od kojih je njih 15 bilo pod utjecajem alkohola, 88 vozača je prekoračilo propisano ograničenje brzine, 16 vozača su koristila mobitel za vrijeme vožnje, 27 vozača je vozilo bez zaštitnog pojasa, 4 bez tehničkog pregleda i registracije, 2 vozača zbog nenošenja vozačke dozvole, 5 vozača su nepropisno pretjecala, 80 vozača nije poštivalo prometni znak

Iz prometa je isključeno 19 vozača i 4 vozila.

U tom se vremenu dogodilo 22 prometne nesreće u kojima je 2 osobe zadobilo teške tjelesne ozljede, a 6 osoba lake tjelesne ozljede.

 

 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

INCIDENT U GRADSKOJ UPRAVI UZBURKAO DUHOVE Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...

Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...
Zbog narušavanja javnog reda i mira policija je prijavila 41-godišnjaka iz Biograda. On je u četvrtak došao u...
Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...