StoryEditorOCM
4 kantunaNAKON TJERALICE I DVA MJESECA BIJEGA DOLIJAO ŠESTI NAPADAČ

Policija uhitila Sanela Hodžića (30), proosumnjičenog za teško premlaćivanje 40-godišnjaka ispred Hypea!

24. rujna 2019. - 22:18
Hype_kolaž_2

Proosumnjičeni za napadu na 40-godišnjak ispred noćnog kluba Hype prošlog srpnja u Zadru, Sanel Hodžić (30), uhićen je u utorak u Karlovcu.

Hodžić se navodno sam predao policiji nakon što je za njim državno odvjetništvo raspisalo tjeralicu zbog bijega od odgovornosti za sudjelovanje u premlaćivanju vlasnika nekoliko zadarskih ugostiteljskih objekata. Uz Hodžića je osumnjičeno još pet napadača, i svi su oni, nakon privođenja i ispitivanja svjedoka, pušteni iz istražnog zatvora da se brane sa slobode, premda je Hodžić tada još bio u bijegu.

DOK JE PRVOOSUMNJIČENI S.H. (30) JOŠ UVIJEK U BIJEGU Sudac Marković pustio i petog napadača M.G. (31): sada se svi osumnjičeni mogu dogovarati oko obrane za napad na 40-godišnjaka ispred Hypea!

VIDEOx2: KAKO JE NJIH NAJMANJE OSAM PREMLATILO 40-GODIŠNJAKA ISPRED HYPEA Sud pustio četvoricu na slobodu dok je prvooptuženi S.H. (30) u bijegu! Još najmanje dvoje je sudjelovalo u napadu, a nakon toga su mu i prijetili da će mu uništiti posao u Zadru ako ih prijavi policiji!

Njih šestorica su, prema kaznenoj prijavi, brojnim udarcima nogama i šakama 40-godišnjaku nanijeli teške tjelsne ozlijede, slomivši mu ruku i nos. Napadnuti 40-godšnjak nasilje koje je doživio od straha nije prijavio policiji, a kasnije je i odbio sudjelovati u istrazi bojeći se osvete nasilnika. 

Policija sumnja da je u napadu na 40-godišnjak sudjelovalo najmanje osam osoba, što znači da bi moglo biti još novih privođenja.

Hodžić je tijekom utorka iz Karlovca prebačen u Zadar i u srijedu bi trebao biti ispitan kod Općinskog državnog odvjetnika.

Zašto se Hodžić odlučio predati, još uvijek nije poznato, no informacije iz krugova istražitelja govore da je bio "stjeran u kut", odnosno da je njegova predaja policiji bila iznuđena.

04. svibanj 2024 08:00