StoryEditorOCM
KalelargaFOTO S PRIVOĐENJA: POLICIJA OTKRILA NOVA KAZNENA DJELA SUDIONIKA AFERE "MUNICIJA"

Pavlović priveden zbog prodaje vojnog oružja Bencunu

Piše I. Ivanac
23. studenog 2019. - 14:40
privodjenje_pavlovic-231119

Jedan od glavnih osumnjičenih u aferi “Municija" koja ovih dana trese vojni, ali i državni vrh, 36- godišnji vlasnik autosalona BMW iz Bibinja Mišel Pavlović, u subotu ujutro priveden je pritvorskom nadzorniku. Pavlović je prvi put priveden početkom studenoga zbog sumnje da je inicirao i poticao aferu šverca oružja koja ovih dana trese vojni vrh, ali je nakon ispitivanja kod suca istrage pušten da se brani sa slobode. U subotu je predan pritvorskom nadzorniku i bit će ispitan u državnom odvjetništvu.

- Provedeno je kriminalističko istraživanje u kojem se 36 godišnjaka sumnjiči za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. Kriminalistička istraživanja se i dalje nastavljaju, kazala nam je glasnogovornica Pu zadarske Ivana Grbin.

Kako neslužbeno doznajemo Pavlović je, prema ovoj novoj kaznenoj prijavu koja se vodi odvojeno od one s početka mjeseca, prodao veću količinu vojnog oružja 46-godišnjem Zadraninu Mladenu Bencunu, jednom od civilnih sudionika afere "Municija".

05. svibanj 2024 22:59