StoryEditorOCM
Društvena mrežaNAKON POLUFINALA

Kad se piloti raspištolje: pogledajte meme koji je objavila poznata tvrtka, na njihovu se foru smije cijeli Instagram

Piše MOZAIK SD
10. svibnja 2023. - 07:50
Rock band Let 3 representing Croatia performs during the first semi-final of the 2023 Eurovision Song contest at the M&S Bank Arena in Liverpool, northern England, on May 9, 2023. (Photo by Paul ELLIS/AFP)Paul Ellis/Afp

Naši Letovci na Euroviziji su, osim neobične pjesme, predstavili i zanimljive kostime kojima su privukli pažnju šire javnosti. 

Njihove raskošne plašteve koje krase motiv hrvatske zastave i natpis "ŠČ!" dizajnirao je zagrebački dizajner Juraj Zigman, koji je do sada oblačio neke od najvećih zvijezda današnjice, a nezapaljivo rublje koje nose ispod djelo su hrvatske marke Galeb. Ipak, njihov lik čini još jedan detalj - pilotske kape, također s natpisom "ŠČ!". Njih je zapazila i tvrtka Ryan Air, koja je iskoristila priliku i našalila se na svoj račun.

"Naši piloti kad u listopadu isplaniraju momačku zabavu", opis je fotografije Leta 3 koju je podijelila poznata aviokompanija, sugerirajući tako da rokeri iz Rijeke izgledaju kao grupa pilota nakon burnog vikenda. Njihova šala prošla je dobro, objava je do sada prikupila gotovo 2.000 lajkova, a ne manjka ni pozitivnih komentara - a ni onih koji su nastavili sa šalom.

"Apsolutne legende!"

"Hahaha, ovo je presmiješno. Hajdemo, Hrvatska!"

"Ovaj u sredini nas je vodio u Slovačku, zahvalite mu se", neki su od komentara. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:01