StoryEditorOCM
Panoramane pokušavajte

Dečko skočio u bazen pun motornog ulja, ali brzo je shvatio što je napravio. Evo što mu se dogodilo

Piše MOZAIK SD
25. kolovoza 2023. - 22:13

Twitterom kruži video skupine muškaraca mlađe dobi, reklo bi se ovako na prvu negdje s ruskog govornog područja, koja je izvela poprilično opasnu vratolomiju.

Naime, jedan od hrabrijih u grupi mislio je da će biti fora skočiti u bazen pun motornog ulja. Stao je na rub bazena, omotao si neku vrećicu oko vrha glave da bi zaštitio kosu, i u kupaćim gaćama skočio je u bazen pun motornog ulja, piše klik.hr.

Brzo je shvatio što je napravio

Kratka digresija. Jeste li ikada umrljali ruke ili neki komad tijela motornim uljem? Ako jeste onda znate da ne ide baš tako lako dolje. U to se brzo uvjerio i ovaj čovjek. Uronio je u bazen i iz njega izašao gotovo jednakom brzinom kojom je i ušao. Zašto? Pa vjerojatno je shvatio da je napravio ogromnu pogrešku.

Bio je potpuno crn, od vrha glave do pete, oči i nos su mu bili prekriveni uljem, a ekipa oko njega je umirala od smijeha. Ubrzo su smogli malo snage i pokušali ga oprati, ali... Nije išlo. Nanijeli su mu prvo sloj deterdženta, a onda ga pokušali oprati miniwashem, ali... Nije išlo. Kako je na kraju završio nesretnik, to se ne zna, ali gotovo sigurno se nije lako riješio motornog ulja i vjerojatno to više neće napraviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 04:01