StoryEditorOCM
PanoramaPOGRIJEŠILA JE

Dolazak Melanije Trump na sprovod bivše prve dame Amerike izazvao je žestoke kritike: ‘Izgleda užasno‘

Piše MOZAIK SD
30. studenog 2023. - 09:45

SAD se oprostio od svoje bivše prve dame, Rosalynn Carter. Umrla je 19. studenog u 96. godini. Prije nego što će biti pokopana u malom krugu u srijedu, u Atlanti je bila dirljiva pogrebna služba.

Ceremoniji su također nazočili predsjednik Joe Biden, njegova supruga Jill, bivši predsjednik Bill Clinton i bivše prve dame Michelle Obama, Laura Bush i Hillary Clinton. Melania Trump, supruga Donalda Trumpa, također se oprostila. Međutim, svojom odjećom izazvala je žestoke kritike na internetu.

image

Hillary Clinton, Laura Bush, Michelle Obama i Melania Trump

Andrew Caballero-reynolds/Afp

Modni odabiri prve dame već su privukli pažnju javnosti u prošlosti - nikada se neće zaboraviti kako je putovala u visokim potpeticama u područje poplave oko teksaške metropole Houston 2017. godine. I ovaj put njezin izbor odjeće na pogrebu izazvao je kritike.

Melania Trump, koja je poznata po tome što izgleda glamurozno uz supruga i u svojim javnim nastupima, odlučila se za sivi kaput na komemoraciji, dok su sve ostale bivše prve dame nosile crno-tamne odjevne kombinacije. Na internetu je bilo mnoštvo žestokih kritika, a mnogi su raspravljali je li boja prikladna za komemoraciju, posebice kada je cijela nacija gledala.

"Na komemoraciji za Rosalynn Carter, Melania Trump jedina je u crkvi koja ne nosi crno. Trebala je ostati kod kuće", kritizirani su na X-u, nekadašnjem Twitteru. "Melania Trump ne nosi crno na sprovodu prve dame Rosalynn Carter i izgleda užasno", piše drugi.

image

Michelle Obama i Melania Trump

Andrew Caballero-reynolds/Afp

"Dokazujući još jednom da Trumpovi nikoga ne poštuju, Melania Trump prisustvuje pogrebu gospođe Carter u svijetlo sivoj odjeći. Svaka druga bivša prva dama nosi tradicionalnu crnu boju s poštovanjem. Ne Melania. Zašto se uopće trudi?" bijesni drugi korisnik X-a.

"Svi nose crno, pogotovo na sprovodu poput Rosalynn Carter, ali ne i Melania Trump. Nosi sivo. Strši kao bolan palac. Ne daj Bože da ikada više kroči u Ovalni ured", rekla je druga, misleći na njezinog supruga Donalda Trumpa, koji se ponovno natječe na predsjedničkim izborima sljedeće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:45