StoryEditorOCM
Panoramanevjerni partner

Napravila je lažan profil da testira dečka, gorko se pokajala; Zbog ove poruke svatko bi ga ostavio

Piše MOZAIK SD
1. travnja 2024. - 07:30

Ljubavne drame znaju poprimiti velike razmjere, razočarati partnere i dovesti do prekida. Jedna je djevojka proživjela pravu ljubavnu dramu kada je saznala što njezin dečko zapravo misli o njoj. Cijelu priču objavila je na društvenim mrežama.

Djevojka po imenu Akosha May, medicinska sestra, mislila je da je njezin dečko vara pa se odlučila registrirati pod drugim imenom na aplikaciji za spojeve kako bi ga pronašla i razgovarala s njim, ali nije očekivala da će joj reći da je njegova djevojka je umrla, piše Mondo

"Napravila sam lažni profil i počela pričati sa svojim dečkom. Rekao mi je da mu je djevojka (ja) umrla prije dva mjeseca", napisala je tada.

Na društvenoj mreži "X" (Twitter) oglasila se što joj se dogodilo, a vrlo brzo dobila niz komentara. Mnogi smatraju da bi ga trebala ostaviti što prije, dok je drugi čak osuđuju i pišu da je dobila ono što je tražila. Lagala je, a laž ju je progonila.

“Kad ti pošalje poruku, samo mu napiši da si umrla prije dva mjeseca”, “On će te sigurno prevariti, a to ti ne treba”, “Moraš ga ostaviti”, “Traži poštovanje i da te tretira kao kraljicu”, samo su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 17:21