StoryEditorOCM
Panoramateški problemi...

Srpska influencerica koja se udala za milijunaša požalila se fanovima: ‘Auto mi stoji u garaži jadan...‘

Piše MOZAIK SD
22. rujna 2023. - 18:08

Srpska influencerica Milica Polskaya, koja je udana za imućnog Kazahstanca, otkrila je koji ‘problem‘ ima. Ona se, naime, svojim pratiteljima na Instagramu požalila da njezin luksuzni automobil uglavnom stoji u garaži.

"Auto mi stoji u garaži jadan, a ja kao i uvijek s vozačem", napisala je u opisu videa objavljenog na Instagram storyju.

Fatalna Milica nedavno je odgovarala i na pitanja svojih fanova, pa je, među ostalim, otkrila i smeta li njezinom suprugu što je viša od njega kada nosi štikle, piše Jutarnji list.

image
Instagram

"Ako on nema kompleks, zašto bih ga ja imala? Imala sam dečka koji je oko 183-185 cm, ne sjećam se. Uvijek me pitao koje štikle ću obući i gledao je da ne budem viša od njega. Ako muškarcu ne smeta, ne vidim problem", odgovorila je Milica, koja sa suprugom i njihovo četvero djece živi u Almatyju u Kazahstanu.

"Filip ide u peti, a Gosha u treći razred. Super im je. Staro društvo, predobra škola... Samo se ja hvatam za glavu jer im moram pomagati jako puno što se tiče učenja i domaćih zadataka, jako je naporno", ispričala je o obiteljskom životu.

Milica i njezin suprug žive jako raskošnim životom, a jednom je prilikom otkrila da na jednom katu imaju 15-ak soba, četiri kupaonice, garderobu, a treba im stići i lift. Imaju također i dva bazena, jedan unutarnji i jedan vanjski. Svog muža skriva kao zmija noge, a ako i podijeli neku njegovu fotografiju, najčešće mu prekrije lice.

Milica je rođena u Boru, a zbog fakulteta se kasnije preselila u Niš. Tamo je 2010. pobijedila na izboru za Miss, a nakon pobjede, napustila je pravni fakultet i preselila se u Dubai. Tamo se posvetila modelingu, a zatim je radila i kao menadžerica u jednom klubu. Upravo tamo upoznala je ljubav svog života.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 03:57