StoryEditorOCM
PanoramaPO PRVI PUTA

Velike promjene u maloj državi Monaco: blizanci princa Alberta i princeze Charlène od Monaka nisu više u istom razredu

Piše MOZAIK SD
14. rujna 2023. - 09:02

Škola je također ponovno započela za blizance princa Alberta (65) i princeze Charlène od Monaka (45), ali ove godine se desila velika promjena. U intervjuu za "Monaco-Matin", njihova majka otkrila je da su se njih dvoje jako radovali ponovnom susretu sa svojim prijateljima nakon dugog odmora. Dodala je: "Ovo je ujedno i prvi put da Jacques i Gabriella nisu u istom razredu. To je veliki korak za njih i meni se čini dobrim."

image

Prinčevi  Albert II. i Jacques, princeze Charlène i Gabriella

Claudia Albuquerque/Bestimage/Profimedia/Claudia Albuquerque/Bestimage/Profimedia

Na početku nove školske godine 11. rujna, "kao i svaki učenik prvog dana škole, moja su djeca imala mnoga očekivanja: od novih kolega iz razreda, od učitelja, što će nositi tog prvog dana". Osim toga, Charlène je otkrila o osobnostima svoje djece: "Gabriella je prilično spontana, ima određeno samopouzdanje. Jacques je vrlo suzdržan, ali vrlo pažljiv." Princeza je nastavila: "Nadopunjuju se, da tako kažemo, i postupno osvajaju one oko sebe. Ali oni su još uvijek mladi i razvijaju se iz dana u dan."

Charlène je također govorila za "Monaco-Matin" o sportovima koje Jacques i Gabrijela vole. Isprva se njezinom suprugu i njoj činilo važnim naučiti djecu plivati kako se ne bi bojali vode. Gabriella također ima strast prema hip-hop plesu. Jacques vježba taekwondo. "Radi se o tome da im se pruži dobro obrazovanje, samopouzdanje i sretno djetinjstvo." Međutim, princeza Charlène ne želi gurati svoju djecu prema natjecateljskim sportovima.

image

Prinčevi  Albert II. i Jacques, princeze Charlène i Gabriella

Sebastien Nogier/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 12:53