StoryEditorOCM
ŽivotDRUGI BRAK

Povezivali su je s Bieberom, a danas je kontroverzna ljepotica s 36 godina starijim milijarderom! Vodi zanimljiv život

Piše SCENA SD
25. veljače 2024. - 11:33

Veliku popularnost donio joj je spot za pjesmu "What do you mean" Justina Biebera, a 2015. godine preplavila je naslovnice svih svjetskih novina. Šuškalo se čak o romansi s Bieberom.

Prelijepa Xenia Deli viđena je sa slavnim glazbenikom na romantičnom spoju. Justin joj je nježno pjevao, dok se ona privijala uz njega. Nakon toga, uhvaćeni su u šetnji tijekom koje su se držali za ruke. Ali romansa nije dugo potrajala.

Xenia Deli je neko vrijeme bila anđelica Victoria‘s Secreta, krasila je naslovnice poznatih časopisa kao što su: Vogue, Harper‘s Bazaar i Makim, Elle Romania i Sport Illustrated, FHM... A život je lijepoj Moldavki na privatnom planu, nakon Biebera, ubrzo postao još zanimljiviji.

Danas, kontroverzna ljepotica uživa sa svojim danas 36-godišnjim suprugom i ne dopušta da itko i bilo što naruši njen sklad.

Rođena je 27. listopada 1989. u mjestu Basarabeasca u Moldaviji. Počela je studirati književnost i planirala je postati učiteljica. U međuvremenu je pohađala i školu manekenstva, a potom je zahvaljujući programu razmjene studenata otišla u Ameriku. Ta joj je odluka potpuno promijenila život.

U SAD-u je radila kao konobarica, ubrzo je upoznala fotografa Patricka Coxa i počela izlaziti s njim. Činilo se da je to prava ljubav, a okrunili su je i brakom, a suprug joj je puno pomogao da se probije u svijetu modelinga. Zahvaljujući Patricku dobila je i američko državljanstvo. Međutim, njihova je romansa, pokazalo se, bila vrlo kratkog vijeka.

No, Ksenia je bila odlučna u tome da uspije te je sudjelovala u natjecanju "Beach Bunny" i bila jedna od tri finalistice.

Već s 28 godina ušla je u drugi brak, i to ni manje ni više, nego s 36-godišnjim milijarderom Egipčaninom palestinskog podrijetla! Naime, 2016. godine udala se za Osamu Fatija Raba Al-Sharifa, na otoku Santorini, u Grčkoj. Pisalo se da je ovaj bogataš za proslavu izdvojio oko milijun eura, a svečanosti je nazočilo oko 150 uzvanika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 05:52