StoryEditorOCM
RegionalBIOGRAD BOAT SHOW

Održat će se brojne svjetske, regionalne i hrvatske brodske premijere

Piše Zadarski.hr
20. rujna 2019. - 16:53
DJI_0002

Mjesec dana prije početka sajma, Biograd Boat Show nastavlja rasti i obilježit će 21. rekordnu izložbu, s više izlagača i novom izložbenom halom.

Najnovije vijesti: očekuje se još jedan rekordni nastup s otprilike 400 prijavljenih izlagača koji nude više plovila, opreme, dodataka i usluga nego ikad, dodana je četvrta izložbena dvorana (Dvorana D) u kojoj će se održati Croatian Charter Expo, dvodnevni događaj za jaht čarter nautički segment koji će se održati od 17.-18. 10. 2019. godine i dio je četverodnevnog Biograd B2B događaja koji traje paralelno sa sajmom, Hrvatska gospodarska komora održat će svoje 3. godišnje hrvatske nautičke dane s bogatim Kongresnim programom koji će služiti nautičkoj industriji, legendarni zabavni program sadrži sljedeće naslove: subota - Psihomodo Pop, petak - Freeway, četvrtak – Black Coffee s Martinom Thomasom.

Nova web stranica sadrži više informacija o sajmu www.bbs.com.hr kao i virtualnu turneju, videozapise i fotografije 360 stupnjeva, održat će se brojne svjetske / regionalne / hrvatske brodske premijere.

26. travanj 2024 16:17