StoryEditorOCM
ShowbizTUŠIRANJE DUŠE

Danijela promovirala knjigu: Nikad nisam imala ideju da sam u stanju napisati nešto u tako velikoj formi

Piše Stella Zavišić/Jutarnji list
13. lipnja 2023. - 13:22

Domaća pjevačica i spisateljica Danijela Martinović (51) održala je promociju svoje nove knjige "Tuširanje duše" na Vision landu u mjestu Štakorovec.

Danijela je došla na promociju u žutoj haljini na cvjetove, velikim osmijehom na licu i u pratnji svog partnera Josipa Plavića.

image

Danijela Martinović i Branislav Glumac

Ranko Šuvar/Cropix

- Osjećam se čuudesno, zaista prekrasno. Htjela sam da sve bude drugačije. To je predstavljanje moje knjige, koja mi izuzetno puno znači. Nikad nisam imala ideju da sam u stanju napisati nešto u tako velikoj formi. Moj mentor Branislav Glumac bio je izuzetno uporan u tome. Zaista mu sad hvala, velika, velika, najveća hvala. Ja sam se branila neodlučnošću, strahovima i propitivanjima. Ali isplati se ući u strah, isplati se zakoračiti jer nikad ne znamo što nas iza tih vrata čeka - rekla je Danijela za Jutarnji o tome kako se osjeća danas.

image

Danijela Martinović

Ranko Šuvar/Cropix

- Inspiracija za pisanje mi je bio sam proces. Zapravo, nikad nisam fokusirana na cilj. Uvijek na proces putovanja, prepustila sam se, putovala sam i shvatila sam koliko je putovanje divno. Da ne moram uopće misliti na odredište. | ono što mi sebi možemo smisliti za odredište uvijek može biti limitirano onim što smo mi u mogućnosti za sebe zamisliti. A život je najveći režiser, najljepši režiser i pripremi nam ono što mi nismo uopće u stanju očekivati za sebe - rekla je spisateljica i pjevačica o procesu pisanja.

image

Promocija knjige Danijele Martinović

Ranko Šuvar/Cropix

- Za mene su pisanje i život jedno tkivo - zaključila je.

Obiteljsku podršku Danijeli pružila je majka Ivanka. Među brojnim uzvanicima bila su i neka poznata lica.

Pjevac Bojan Jambrošić stigao je u pratnji voditeljice Uršule Tolj. Glumica Marija Borić, voditeljica Barbara Kolar, pjevačica i voditeljica Sanja Doležal i voditeljica Mirna Maras također su došle iskazati podrlku.

Moderatorica razgovora na promociji bila je Danijelina prijateljica Emina Pršić. Najavila je knjigu kao inspirativnu, a Danijelu kao stvarnu.

image

Uršula Tolj i Bojan Jambrošić

Ranko Šuvar/Cropix

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 18:28