StoryEditorOCM
ShowbizPrekrasna

Divna Adriana Lima svima izgleda sjajno - osim sebi: ‘Tijelo mi se promijenilo‘

Piše Mozaik SD
18. kolovoza 2023. - 12:17

Treća najbolje plaćena brazilska manekenka svih vremena, iza Gisele Bündchen i Kate Moss, planetarno je popularna Adriana Lima (42). Tu prekrasnu ženu je FIFA promovirala za ambasadoricu navijača u Australiji, gde se održava Svjetsko prvenstvo u nogometu za žene. I to ne čudi, jer Adiana nije poput drugih, njoj nije problem prošetati bez trunke šminke na licu, u jeansu, bez frizure koja je plod truda i vještine frizerki. Adiana je prirodna.

Osim angažmana na Svjetskom prvenstvu, Lima je nedavno obnovila i suradnju s Victoria‘s Secret. Njihovom je "anđelicom", podsjećamo, bila dva puna desetljeća.

E, sad, kako na svijetu imamo nebrojeno mnogo kritičara, koji se pri izjašnjavanju svojih stavova zaboravljaju pogledati u ogledalo - ti su se iščuđavali što Lima ima pokazati osim majčinstvom zaobljenog tijela.

Ona je majka 12-godišnjoj Valentini i 9-godišnjoj Sienni koje je dobila u braku s srpskim košarkašem Markom Jarićem. Ta je ljubav nakon sedam godina završena razvodom 2016., a Adriana je novu pronašla u poduzetniku Andreu Lemmersu, s kim je nadavno dobila sina Cyana.

- Svakoga dana sebe podsjećam kako sam samo čovjek, puna nesigurnosti, borim se prihvatiti kako mi tijelo sada izgleda - kazala je nedavno manekenka, i što se nas tiče "zakucala" je svim kritičarima s:

- Moje tijelo se promijenilo, upravo sam na svijet donijela novi život, a većeg blagolsova od tog nema - sretna je Adriana.

I lijepa, što god drugi govorili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 16:17