StoryEditorOCM
Showbizpogledajte video

Ivo Amulić nam je priznao u kojim pjesmama uživa: ‘Volim sebe slušati‘; Otkrio i kako se snalazi u ulozi djeda

Piše Scena SD
6. ožujka 2024. - 18:09

Ivu Amulića ne moramo posebno predstavljati, godinama je on jedna od najvećih zvijezda u Splitu, a potvrđuje to i veliki koncert kojeg će povodom Dana žena održati na Gripama sa svojom klapom Rišpet. Od najave koncerta pa naovamo, čini se kako se Amulić i ekipa ne mogu riješiti novinara koji postavljaju mnoga pitanja, a istome nismo ni mi mogli odoljeti pa su naše novinarke za njega pripremile čitavu "artiljeriju". 

Priznao nam je kako je od rocka došao do klapskog pjevanja, otkrio kako se najčešće opušta uz balade koje mu paše te nabrojio čitav niz omiljenih. 

- Obilježile su cili moj život, rekao nam je Ivo pa priznao kako on stvarno uživa u slušanju svojih pjesama. Zanimljiva je to crtica o njemu i nešto po čemu se razlikuje od svojih kolega koji u pjesmama najčešće uživaju kao izvođači, ali ne i kao slušatelji. Tko zna, možda je baš to jedan od razloga njegovog uspjeha. 

Posebno je vezan za žene koje su oko njega, a o ulozi djeda, kako i sam kaže, ima još mnogo toga za naučiti.

- Moja najmlađa kćer i unuka su sličnih godina pa ne moram "skakati" s jedne skaline na drugu, priča nam pjevač koji u roditeljstvu uživa po treći put. 

Što još sve priznao našoj novinarki pogledajte u videu. 

Mislite da sve znate o Amuliću? Otvorio nam je srce i fotoalbum: priča o svim svojim ženama, zbog jedne je napustio bend

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 13:19