StoryEditorOCM
ShowbizMOŽDA BUDE I...

Jelena Rozga o nastupu s Aleksandrom Prijović: ‘Nas dvije smo dugogodišnje prijateljice, odmah sam znala da će me zvati‘

Piše scena sd
6. prosinca 2023. - 12:34

I ponedjeljak je u Zagrebu protekao u znaku Aleksandre Prijović, iza koje je sad i četvrti, odnosno predzadnji održan koncert u Areni Zagreb. Aleksandra će se sa Zagrebom oprostiti večeras, na svom petom uzastopnom koncertu, a obožavatelji nestrpljivo čekaju da otkriju tko će ih uz Aleksandru, još raspjevati. 

 Publika je tri sata bila na nogama, a trenutak večeri bio je zajednički nastup s Lepom Brenom i Jelenom Rozgom

Jelena Rozga pridružila se Aleksandri na bini, a dobre su prijateljice tad skupa otpjevale Rozgin veliki hit ‘Ginem‘. Dvije mega zvijezde zajedno su otpjevale još i "Minus i plus" te "Dani su bez broja", sve redom Jelenine hitove.

image
Ranko Suvar/Cropix

Sad kad su se dojmovi slegli, Splićanka je odlučila podijeliti detalje o dugogodišnjem prijateljstvu sa srpskom folk zvijezdom. 

- Aleksandra i ja smo prijateljice posljednjih 5, 6 godina. Ona je divna. Volimo zajedničke večere, nešto fino popapamo i ćakulamo - otkrila je Jelena za 24sata.

Jelena je također otkrila i da je očekivala Aleksandrin poziv, te da je bez oklijevanja pristala biti gošća na njezinom koncertu.

-To je bio prirodan slijed događaja, s obzirom da smo stvarno dobre. Samo je trebalo naći slobodan dan i to je bio ponedjeljak - otkriva, piše 24sata.

Jelena je otkrila i da se ona i Aleksandra nisu trebale puno dogovarati oko glazbenog repertoara, budući da je Prijović veliki fan Rozgine glazbe.

- Aleksandra i ja smo se dogovorile u doslovno tri minute. Hoćemo ovo, hoćemo ono... Toliko je pjesma mojih koje Aleksandra voli pa je bio velik izbor. Bilo je čak hoćemo Opijum ili Suze biserne. Na kraju smo se odlučili za ove tri. Nema greške, publika je super reagirala na svaku. - priznaje Jelena.

image
Ranko Suvar/Cropix

Jelena je ostavila prostora i za duet u budućnosti. 

- Zašto ne? Ženski duet dugo nisam imala. S Aleksandrom bih uvijek snimila pjesmu - zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 11:47