StoryEditorOCM
ShowbizIZNENAĐENJE

Kći hrvatskog tajkuna uživa na medenom mjesecu na Baliju: ‘Imam najboljeg muža na svijetu‘

Piše Stella Zavišić/JL
21. listopada 2023. - 11:31

Kći zagrebačkog tajkuna Marijana Šarića, Lucija Šarić Lončarek, sa suprugom Markom je na medenom mjesecu na Baliju. Lucija dijeli fotografije brojnih iskustava koja dožive tamo, a sada joj je suprug priredio jedno posebno iznenađenje.

„Samo želim reći da imam najboljeg muža na svijetu. Danima je dogovarao odlazak u ovaj restoran da me iznenadi jer zna da volim ovakva mjesta. Nisam imala pojma ni di idemo ni šta nas čeka.

https://www.instagram.com/lu_saric/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0fe6f796-d0d8-40ba-95b0-27c8eb9307fc

Plus tooo, pogledajte kakve dobre slike je naučio slikat (naučio se POTRUDIT ZBOG MENE!). Pa vi recite da nije najbolji“, napisala je Lucija o svom suprugu uz fotografije i snimke iz popularnog podvodnog restorana.

Podsjećamo, Lucija je 2017. godine sudjelovala u showu „Život na vagi“, a sada ima dva kozmetička salona i aktivna je na društvenim mrežama. Lucija i Marko vole se od 2020., a prosidba se dogodila u talijanskom gradu Como. Vjenčanje je bilo prošle godine u rujnu u Hrvatskoj, a okupljene su zabavljali Mate Bulić i Sandra Afrika, piše Jutarnji list.

Sada godinu dana nakon vjenčanja par napokon uživa u medenom mjesecu, a na Instagramu dijele svoje avanture s Balija, osim posjeta podvodnom restoranu, surfali su, jahali slonove i uživali u kulturi Balija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:04