StoryEditorOCM
ShowbizSEKSI IZDANJE

Mila Elegović dubokim dekolteom i kratkim hlačicama ukrala poglede na premijeri baleta: Ne jedem što želim od 25. godine

Piše I.P.
18. studenog 2023. - 16:31

Glumica Mila Elegoviću petak je bila na praizvedbi baleta ‘Hamlet‘ u zagrebačkom HNK, gdje je plijenila pozornost seksi outfitom. Mila je imala crni sako ispod kojeg je nosila mrežasti bodi, koji je otkrio njen dekolte. Također odjenula je kratke hlačice koja su otkrile njene vitke noge. 

Mila je u nedavnom intervju za Story.hr otkrila da se i dalje drži svoje čuvene izjave: ‘Ne jedem što želim od 25. godine.‘

image

Mila Elegović

Lucija Očko/Cropix

‘Da, još uvijek ne jedem ništa. Pogledajte što pijem, vodicu, ne mogu više ni Coca-Colu. Ja bi samo jedan špek i čvarak, ali ne smijem jer imam inzulinsku rezistenciju i moram paziti tako da mi je to još jedan dodatan izazov. Ok, dobila sam nekakav sindrom i mogu odlučiti: ‘Baš me briga, jest ću što me volja‘ ili se odreći sitnih užitaka zbog zdravlja. Ja sam izabrala ovo drugo‘, rekla je tada.

Glumica poznata po svojoj iskrenosti nikada nije poricala da korist botoks i filere. Ipak, napomenula je i kako je važno imati mjeru u svemu, kao i da treba znati prepoznati kada je potrebno stati s estetskim korekcijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:24