StoryEditorOCM
Showbizomiljena glumica

Mila Elegović progovorila o svojoj najvećoj životnoj boli: ‘Osjećam li bol zbog toga što nisam mama, jesam.‘

Piše SCENA SD
13. ožujka 2024. - 16:23

Mila Elegović, omiljena glumica čija je vitalnost i forma i dalje izvor divljenja, nedavno je gostovala u podcastu Skip or Beep bravo! radija. Sa Tatjanom Jurić razgovarala je otvoreno o ljubavi, majčinstvu, ali i o svojim iskustvima na Doru, glazbenom natjecanju na kojem se prijavila prije dvije godine.

Nakon 11 godina braka s glazbenikom i fotografom Ivanom Balićem Cobrom, koji je stariji od nje 27 godina, Mila se razvela, no ostali su u dobrim odnosima. O ljubavi, Mila je iznijela zanimljive stavove, napominjući da ljubav nije stvar odluke te da je važno pronaći sklad i razumijevanje među partnerima.

Mila nikada nije bila s mlađim muškarcem, a razloge za to pronalazi u svojim osobnim preferencijama. Kad je riječ o ljubavnom životu, ističe da svatko ima svoje izbore i razloge, a njeni su jasni.

Govoreći o sudjelovanju na Dori, Mila je priznala da se teško nosila s negativnim kritikama i javnim porazom, s obzirom na to da takve situacije nije doživjela tijekom svoje karijere. Ipak, iznijela je i pozitivne strane tog iskustva, ističući važnost suočavanja s porazom i vlastitim nedostacima, prenosi Showbuzz.

image
Vanesa Pandžić/Cropix

‘‘Moj ego je bio onako nasjeckan na sitno, pa kroz veš mašinu, pa kroz mesnu mašinu, uglavnom što je mene tamo toliko povrijedilo? Ja se nisam susrela ni s jednim javnim nastupom u svojoj karijeri gdje je količina negativne energije oko cijele priče probuđena, toliko velika i jaka. Zamjerali su mi sve. Zamjerali su mi postojanje… Kako sam se uopće usudila doći? Znam da sam dobivala neke prijeteće poruke iz Slavonskog Broda. Valjda neki bend koji je htio otići na Euroviziju, pa drvlje i kamenje." prisjeća se.

Što se tiče majčinstva, Mila je otvoreno progovorila o svojim osjećajima, ističući da iako to nije ostvarila, ne osjeća da je manje vrijedna zbog toga. Priznaje da su postojali trenuci kad joj je nedostajalo, ali je isto tako sretna što je slobodna kao ptica te cijeni svoj mir i zdravlje kao najvažnije aspekte života.

image
Darko Tomas/

"Na to pitanje ne možemo odgovoriti, ali čini mi se da je ipak jedna od svrha života da produžimo sam život i da je lijepo kada tvoj potomak nastavlja životnu silu. E sad, ja nisam jedna od tih, ima trenutaka kada mi to jako nedostaje, ali ima trenutak i kad mi ne nedostaje i sretna sam jer sam slobodna kao ptica. Ako me pitaš jesam li osjećala bol zbog toga što nisam mama, jesam. Bilo je trenutaka kad mi je to bilo grozno, ali mi je bilo i sretnih trenutaka kad sam rekla hvala Bogu da se to nije dogodilo.‘‘

Iako je proslavila 53. rođendan, Mila je i dalje disciplinirana kad je riječ o svojoj tjelesnoj formi, ne propuštajući treninge. Ističe da joj je zdravlje najvažnije jer joj omogućuje da bude slobodna i da živi punim plućima.

"‘‘Nikada ne propuštam trening, vrlo sam disciplinirana… Razgovarajući sa svojim godišnjacima, svima se u 50. dogodi isto, a to je da ti život signalizira da nećeš na zemlji ostati do kraja i da jednostavno postaneš svjestan svoje smrtnosti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:01