StoryEditorOCM
ShowbizSRETNO ZALJUBLJENA

Naša poznata missica nakon obiteljske tragedije i razvoda nam otkrila: Konačno sam pronašla ljubav svog života

Piše Ivana Prgomet
5. ožujka 2024. - 12:21

Nakon obiteljske tragedije, prije dvije i pol godine iznenada joj je preminula mlađa sestra, Ivana Paris povukla se iz javnosti. Kako nam je ekskluzivno rekla u intervjuu prije pet mjeseci bivša Miss Universe, vjera joj je pomogla da prebrodi najteže trenutke u životu.

- U Boga vjerujem oduvijek. Ne mogu zaspati da se ne pomolim. Otkad mi nema sestre svako jutro kažem: "Bože, hvala ti što si me probudio." Ne prakticiram vjeru u smislu da idem na misu i groblje. Živim vjeru - rekla nam je tad Ivana. 

Naprijed je, uz roditelje, tjeraju sinovi, koje je dobila iz braka s bivšim Misterom Hrvatske Dinom Bubičićem.

Ivana i Dino upoznali su se u reality showu "Farma" Nove TV 2009. godine, u kojem su se vrlo brzo i zaljubili. Po odlasku s "Farme" nastavili su ljubavnu vezu, a vjenčali su se u Puli, mjesec dana prije nego što je Ivana rodila njihovog prvog sina Leonida. Kasnije su sudjelovali i u bosanskohercegovačkoj verziji Big Brothera, "Big Mama House". No, uoči desete godišnjice braka, 2020. godine, odlučili su se rastati.

Do razvoda je došlo zbog "nepremostivih razlika". Razlog za krah braka nije bila treća osoba, isticali su oboje u kasnijim intervjuima. Jednostavno više nisu imali iste poglede na život. Ivana ističe kako danas imaju korektne odnose kad je u pitanju odgoj djece koje imaju.

- Dino je odličan tata, viđa djecu i provodi s njima vrijeme kad god želi - kaže Ivana.

image

Ivana Paris

Instagram/

Ivana je posljednjih nekoliko mjeseci, kako doznajemo, ponovno sretno zaljubljena, što nam je i potvrdila.

- Moj odabranik nije javna osoba pa ne mogu otkriti njegov identitet, ali ono što mogu reći je da sam presretna i da sam konačno našla onog pravog. Volim, živim i postojim za moje muškarce, Bogu hvala - zaključila je Ivana. 

Inače, Ivana i njen partner znaju se godinama, dok je ona radila kao kao marketing menagerica u zagrebačkom lounge baru. Njen sadašnji partner javio joj se prije nekoliko mjeseci i pozvao je na piće. Ivana je tih dana morala iz rodne Rijeke u kojoj živi u Zagreb. On ju je dočekao i od tad su nerazdvojni. Žive na relaciji Zagreb - Rijeka. Njen partner posjećuje je kad god mu dopuštaju poslovne obaveze. Ivana ga hvali kao pravog životnog partnera koji ima i odlične odnose s njenom djecom, što joj je jako bitno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 07:31